Новата отоплителната инсталация на училището в с. Негован спестява около

...
Новата отоплителната инсталация на училището в с. Негован спестява около
Коментари Харесай

Фандъкова: Новата отоплителната инсталация на училището в Негован спестява 70 т вредни емисии годишно

Новата отоплителната апаратура на учебното заведение в с. Негован икономисва към 70 тона годишно нездравословни излъчвания. При прекосяването от нафта на пелети ще се икономисват към 50 % от средствата за отопление. Това е съобщила през днешния ден кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска при визитата си в 176-то главно учебно заведение "Св. Св. Кирил и Методий " в с. Негован, представена от пресцентъра на Столичната община.

В учебното заведение е изработен физкултурен салон, с какъвто то не е разполагало въобще. В последните години разработихме специфична стратегия, с цел да може да не оставим учебно заведение без физкултурен салон, е споделила Фандъкова. Сградата на учебното заведение е санирана, сменена е и отоплителната апаратура.

Йорданка Фандъкова с заричане към 30-то учебно заведение "Братя Миладинови "

"Негован е едно от селищата, които включихме в плана за замяна на печките на дърва и въглища с по-екологични горива гратис за жителите. Надявам се повече хора да видят образеца на учебното заведение и да аплайват, с цел да сменят своите отоплителни съоръжения ", е показала Фандъкова.

Столичният кмет напомни, че през 2019 година са издигнати шест нови физкултурни салона. В момента се строят и стартират да се строят още три. В бюджета на София за тази година 63 млн. лева са плануваните вложения в строителството на 13 детски градини, две ясли, шест учебни здания. Планирани са съществени поправки на 25 учебни заведения и детски градини. Допълнително е програмата за финансиране от държавния бюджет. Кметът е съобщила, че общината кандидатства за строителство за нови три учебни здания и девет детски градини по програмата на държавното управление.

Общинският съвет одобри бюджета на София за тази година

"Миналата седмица дадох обещание на общинските съветници, че всякога, когато приказвам за обектите, в които влагаме, ще споделям региона, в който се намират. Това е единственият метод с обстоятелства да отговоря на грижливо популяризираните операции, че влагаме единствено в региони, извоювани от ГЕРБ.

Всеки изкушен от партийните противоборства може да преброи кои от регионите нагоре се ръководят от кметове, издигнати от ГЕРБ-СДС, Демократична България или Българска социалистическа партия и да си отговори на въпроса дали са единствено „ наши “. За мен персонално такива сметки са обидни и неверни.
Срамно е за политици, определени да ръководят хиляди хора, да ги разделят на тези, които са дали своят вот за тях и на тези, които не са. Уважаеми съветници и партийци, такова делене е срамно за Вас и обидно и за хората, които са дали своят вот за Вас, тъй като откакто изборите са свършили, носите отговорност пред всички. Партийните карти на София, които се пробвате да чертаете, раждат разделения, а раздялите не вземат решение проблеми, а основават нови.

София е град на свободни хора, които ежедневно минават най-малко през 2-3 от партийните граници, които очертавате на картата. София е един град, а не настрана взети партийни владения. Радвам се, че кметовете на региони, без значение от партийните им пристрастия, влизат в работен режим и разгадавам на всеки от тях да вършим работа дружно ", прикани столичният кмет Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска във Facebook.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР