Новата организация на посещение в мола представи за медията ни

...
Новата организация на посещение в мола представи за медията ни
Коментари Харесай

Иво Генов: Най-големият търговски център във Варна отвори с нови мерки за здравна безопасност

Новата организация на посещаване в мола показа за медията ни шефът на комплекса Иво Генов.

- Има ли търговски обекти, които през тези два месеца прекратиха договорите си и какъв брой са те? Има ли огромни марки измежду тях?

- Всички обекти отварят, на този стадий няма прекъснати контракти. Благодаря на наемателите на търговски площи за бързото възобновяване на работата и за съобразяването на тяхната активност с новите условия за хигиена.

- Както споделих нагоре, откровено се удивлявам на календара от начинания, с които Grand Mall постоянно е блестял пред другите търговски центрове. Имаше ли и какъв брой са те, планувани начинания, които не можахте да реализирате и ще бъдат ли те изпълнени във времето? И какви?

- Тази година Grand Mall навършва 10 години от основаването си и имахме планувани поредност от начинания напролет и празненства през май. За страдание нямаше по какъв начин да проведем играта с награди екскурзии до стилните столици, само че ще продължим с нови приятни изкушения – награди за нашите другари, които ще анонсираме в обществените мрежи. Ние държим да споделим настроението от 10-та годишнина с нашите многочислени гости, по тази причина ще проведем отсрочените събития малко по-късно през годината – в края на юли и през есента. Очаквайте положителни изненади.

- Предвид обстоятелството, че се сочеше от специалистите, че общите климатични съоръжения, биха могли да бъдат рискови и са рискови за разпространяване на вируса, по какъв начин се справихте с този проблем?

- Grand Mall има климатична апаратура от най-съвременен восокотехнологичен вид. В интервала на карантината й направихме съществена профилактика и поставихме нови филтри.

Машините са настроени да работят единствено с свеж въздух. Grand Mall има едно огромно преимущество пред другите търговски центрове във Варна - големи атриуми с високи тавани и директен достъп на естествена светлина и доста входове и изходи, които разрешават освен доста добра организация на посоките на придвижване вътре, само че и отлична опция за естествена вентилация. Два пъти дневно за по един час ние разтваряме тези порти, проветряваме и осигуряваме регулярен достъп на пресен въздух.

- Какво да чакат посетителите на комерсиалния център след понеделник, като противоепидемични ограничения и всички обекти ли ще отворят порти?

- Ще отворят всички магазини и услуги, от заведенията ще работят с клиенти тези, които имат открити площи, както и тези, които оферират храна за домовете. От на следващия ден отваря и Терасата на равнище 2., където хората, закупили храна и питиета, ще могат да ги употребяват навън, под новите чадъри. Всички знакови марки на огромната международна и българска мода отварят своите обекти при нас. С грижа за своите многочислени гости Grand Mall още от края на февруари работеше при специфични ограничения за непорочност, хигиена и стерилизация. Към тях се прибавят и нововъведената организация на придвижването с обособени вход и излаз, обществената отдалеченост от 1,5 м и носенето на маски.

На всеки час се дезинфекцират всички повърхности, които се допират от посетителите - ескалаторите, асансьорите, бутоните, тоалетните, атриумите. На разположение на посетителите са автоматизирани диспенсъри за дезинфектанти. Указателни табели ориентират за посоките на придвижване и местата за изчакване. Маските са наложителни на територията на комплекса. Призоваваме всички наши гости за отговорно извършване на покупки.

Днес Grand Mall отвори порти и посрещна своите гости с

Геновева Михайлова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР