Новата онлайн концепция магазин в магазина включва над 80 000

...
Новата онлайн концепция магазин в магазина включва над 80 000
Коментари Харесай

eMAG пуска Garden Shop

Новата онлайн идея „ магазин в магазина ” включва над 80 000 продукта
Между 5 и 10 април клиентите, поръчали най-малко два продукта от eMAG , се възползват от ваучер за отстъпка до 25%. Градинарството и озеленяването са известни действия измежду българите; данните на eMAG демонстрират, че за всяка поръчана градинска украса клиентите постоянно купуват също саксия, на всеки две електрически коси се купува косачка. Средната поръчка на артикули за градинарство и екстериорв eMAG е200 лв..
eMAG опростява метода, по който клиентите, запалени по градинарството, могат да намерят и поръчат артикули и започва първия „ магазин в магазина ” на платформата за онлайн шопинг, отдаден на дома и градинарството. В eMAG потребителите ще могат по-лесно да се ориентират в разнообразно портфолио от артикули, без значение дали търсят аксесоари за основаване на зелен ъгъл в жилищата си или към този момент са почнали да приготвят градините за новия сезон. В eMAG Garden Shop на тяхно разположение са над 80 000 продукта от офертата на eMAG и Marketplace търговци на платформата, от култивиран принадлежности и мебели, през плувни басейни, скари, хамаци или люлки.

„ Градинарството и озеленяването са известни действия измежду българите и с новия eMAG Garden Shop поддържаме както тези, които се занимават с това като занимание и желаят да основат собствен личен зелен оазис в града, по този начин и хората, целящи да развият печеливш бизнес. Новият „ магазин в магазина ” предлага комфортно и налично потребителско преживяване от позиция на търсенето, като клиентите се възползват и от всички останали добре познати преимущества на платформата, в това число практичната доставка с непрекъснатото разширение на мрежата от автоматизирани шкафчета за доставка easybox “, сподели Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР