Новата "Мис България" Тамара Георгиева гостува в снощното издание на

...
Новата "Мис България" Тамара Георгиева гостува в снощното издание на
Коментари Харесай

Слави разсипа новата "Мис България"



Новата "Мис България " Тамара Георгиева гостува в снощното издание на "Шоуто на Слави " и провокира доста усмивки със самочувствието си. С ироничните си въпроси водещият я направи за посмешище, а умната (според личната й преценка) миска, не съумя да схване и грам. Първият въпрос на Слави Трифонов бе за какво е решила да се кандидатира за състезанието.

“О, аз постоянно съм желала да бъда Мис България. Така ще мога да върша повече добрини и да се включвам в благотворителни каузи”, изстреля Тамара Георгиева. На което Дългия отвърна непринудено: “Глупости! Това са цялостни нелепости. Ако човек желае да прави положително и да оказва помощ, то може да го прави и без тези картони на главата си. Не ти би трябвало картонена корона, с цел да си добър и съпричастен човек”.

Слави Трифонов сподели, че е признато хубостта да се засяга като симетричност, че тя е субективно разбиране, както и преходна. Той акцентира, че "картоните " по главата, визирайки короните, надали имат кой знае какво значение.

“Ааа, не е картонена. Короната ми не е от картон”, не съумя да стопли концепцията Тамара и продължи да се пъчи гордо. След което проговори за себе си в трето лице само число и напряко се омаза. “Да, всички приказват за мен. Няма значение какво приказват. Важното е, че съм най-известният човек в страната сега. Тамара Георгиева е най-известна”, продължи Мис България 2017.

„ Искам хората да ме опознаят и да ми дадат късмет да оказа помощ на децата в неравностойно състояние, на възрастните ", съобщи миската.

"Не те ли унищожават нападките, или пък това, че хората приказват за теб, ти харесва? " - попита я Трифонов. Тамара призна, че не вини никого за приказките за нея, които я вършат още по-известна, което на нея доста й харесва. Тамара съобщи още, че имала нетипична хубост.

Шоуменът напряко я разруши със забележката си: “Ти осъзнаваш ли, че приказваш за себе си в трето лице само число?! Това е доста рисково. Започне ли човек да приказва по този начин за себе си, значи към този момент се е побъркал”, сподели й в прав текст Трифонов. Но Тамара още веднъж не се впечатли.

“Може ли да ми дадеш подпис след предаването тогава?”, бъзикна я Слави Трифонов. На което тя с ненаситност отвърна: “Ама, несъмнено. С наслаждение ". Накрая Слави Трифонов заключи, че тя има "нетипична хубост ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР