Новата най-висока сграда в Япония е готова – блестящият небостъргач

...
Новата най-висока сграда в Япония е готова – блестящият небостъргач
Коментари Харесай

Най-високия небостъргач в Япония е вече завършен

Новата най-висока постройка в Япония е подготвена – блестящият небостъргач е част от обстойно „ съвременно градско населено място “ в центъра на Токио, което се построява от години, пишат.

Кулата - с леко извити ръбове и корона, наподобяваща цветни листенца, доближава 330 метра височина.

Тя е 64-етажна и надминава небостъргача Abeno Harukas в Осака, който към този момент е втората най-висока постройка в Япония със своите 300 метра, оповестява CNN.

Завършването на кулата, оповестено на 3 юли, доближава комплекса Azabudai Hills една крачка по-близо до плануваното му разкриване през есента.

Сградата - една от няколкото в комплекса, ще бъде многофункционална, помещавайки хотелски резиденции, офис площи, академични медицински център, магазини и заведения за хранене, както и най-голямото интернационално учебно заведение в центъра на Токио.

Обхващайки повърхност от повече от 8 хектара, планът има за цел да съживи квартала със уреди, като спа център, фитнес клубове, художествена изложба и музей. Различните структури ще образуват „ град в града “, съгласно Mori Building Co.

Архитекти, работили по плана, показват, че жилищните интериори отдават респект на японското майсторство и метод на живот.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР