Новата на шефа завързала връзка с него още миналата годинаШеф

...
Новата на шефа завързала връзка с него още миналата годинаШеф
Коментари Харесай

Шеф Манчев свалил гаджето си с кашкавал

Новата на шефа завързала връзка с него още предходната година

Шеф Манчев свалил любовницата си с кашкавал, приготвяйки го по друг метод. Тя се оказала почитателка на тънките кулинарни техники и тъкмо Манчев бил индивидът, който можел да й ги предложи. Досегашните мъже в живота й я сваляли с приказки и пъчене на мускули, а готвачът вдигнал летвата с офанзива по усета и гастрономическите изкушения.

Новата на шефа завързала връзка с него още предходната година, само че по това време двамата били единствено положителни другари, които споделяли пристрастеността си към пътешествията и яденето. Били се засекли на няколко обиколки, по време на които имали опция да си приказват за нещата от живота и тънкостите на кулинарията. Оказало се, че Манчев бил много занимателен човек, нямащ нищо общо с готвача, който гледа ужасно от тв предаването „ Кошмари в кухнята “. Преди няколко месеца нещата сред тях се задълбочили, а резултатът е, че готвачът решил да се разведе с жена си.

Според клюките Манчев би трябвало да заплати на жена си 2 млн. лв. при развода, само че към този момент няма публично удостоверение за това. show.blitz.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР