Новата муза на Ники Илиев е красива брюнетка, с 10

...
Новата муза на Ники Илиев е красива брюнетка, с 10
Коментари Харесай

Ето я новата муза на Ники Илиев! Младата Евелин Костова заема мястото на Саня Борисова във филмите и сърцето му

Новата муза на Ники Илиев е красива брюнетка, с 10 години по-млада от някогашната му брачна половинка Саня Борисова, научи HotArena .

Това е актрисата Евелин Костова. Тя ще бъде звезда в най-новия филм, който русокосият някогашен манекен снима в Пловдив. Това е първата лента на Ники, в която Саня няма да взе участие. 

Още през март Илиев разгласи, че прави кастинг за централна роля в плана, по който работи дружно с журналиста от Нова тв Богомил Грозев, сътрудника си Башар Рахал и любовницата му Райна Караянева. Той посочи, че кандидатките би трябвало да са млади, а по дифолт стана ясно, че е нужно да бъдат и красиви, писа „ Уикенд “.

Най-подходяща за ролята се оказала приключилата НАТФИЗ едвам преди 3 години Евелин Костова . Говори се, че 37-годишният режисьор имал към нея освен професионални, само че и чисто персонални желания. А фактът, че я взима като основна героиня вместо Саня, се счита за сигурен знак, че повече от година след раздялата с Борисова той най-сетне дефинитивно я е загърбил. 

Евелин се оказала освен красива, само че и доста интелигентна, надарена и сериозна. По информация на „ Уикенд ”, Костова е била обичаната ученичка на Стефан Данаилов от последния му клас, приключил НАТФИЗ все още. Лично Ламбо я предложил за щатно място в спектакъл „ Българска войска ” откакто Радина Кърджилова напуснала, с цел да отиде в Народния. Освен това Евелин има сериозен опит в цели три тв сериала, единият от които е хитовият „ Столичани допълнително ”.

Проблемът на Ники бил, че когато се срещнали, младата колежка имала съществено гадже – сътрудник от театъра в Перник, където е родена. Поне видимо тя не давала тип, че счита да се разделя с него. Но това не би го спряло.

Освен любимката на Ламбо, в новия филм на Ники Илиев, който е с работно заглавие „ Завръщане ”, вземат участие още Диляна Попова, Александър Кадиев, Бойко Кръстанов, Орлин Павлов и др. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР