Новата мишка от Genesis, Zircon 330, предлага най-добрите решения, когато

...
Новата мишка от Genesis, Zircon 330, предлага най-добрите решения, когато
Коментари Харесай

Zircon 330 новата безжична геймърска мишка от Genesis

Новата мишка от Genesis, Zircon 330, предлага най-хубавите решения, когато става въпрос за форма и дизайн. Компанията твърди, че устройството обезпечава безжична работа на цялостна батерия за цялостен месец.
Zircon 330 е новата безжична мишка от Genesis, която предлага класическа, изпитана за геймърите форма. Този нов модел има заоблен дизайн и странични панели за по-добро сцепление, както и спомагателни бутони, които са комфортно позиционирани под палеца. Това разрешава на ръката да държи комфортно устройството, а самата мишката да наподобява ужасно. За играчите, които са левичари този съразмерен дизайн сигурно е доста добре оценен.

Устройството е екипирано с батерия от 750 mAh.  Това значи, че мишката може да бъде използвана  в продължение на месец единствено с една батерия. Какво ще се случи, в случай че батерията се изчерпа по време на игра?

Без проблеми, всичко, което би трябвало да извършите е да свържете USB кабела. Докато се зарежда Genesis Zircon 330 може да действа като общоприета жична мишка. Когата използваме мишката в безжичен режим, връзката с компютъра се прави чрез дребен нано предавател прикрит в кутията. Обхватът на устроството е приблизително към 10 метра.



Genesis Zircon 330 употребява датчик PixArt PAW3212 с резолюция 3600 dpi. Като тези стойности могат да бъдат промени с един от спомагателните бутони на мишката. Максималното ускоряване е 10G, тъй че мишката е идеална за всяка динамични игри.

Стойността на продукта е 39, 95 лева
Технически спецификации : Сензор: PixArt PAW 3212DPI: 800-3600Максилано ускоряване: 10 GТежи: 105 gРазмер: 126 x 66 x 37 mmБатерия 750 mAh
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР