Новата Мис Варна 2018 г. ще бъде избрана сред 24

...
Новата Мис Варна 2018 г. ще бъде избрана сред 24
Коментари Харесай

Избират Мис Варна 2018 сред 24 красавици

Новата Мис Варна 2018 година ще бъде определена измежду 24 морски хубавици на обилен театър в атрактивната зона на Морска гара. Водещ на най-горещото светско събитие е Ники Кънчев, а специфичен посетител е попзвездата Михаела Филева и балет Арт Денс. Престижният конкурс, проведен от екипа на Агенция VIP Fashion Group,ще се състои в четвъртък и ще събере над 800 посетители и фенове на женската хубост. Победителката ще показа морската столица на националния конкурс Мис България.

Организаторите посвещават тазгодишното издание на състезанието в памет на Диди Янкова – дълготраен хореограф на Мис Варна, от самото му основаване през 2005 година, която скоро си отиде от този свят. Благодарение на ексцентричната и ефектна хореография, която тя сътворяваше, Мис Варна се трансформира в един от най–стилните и класни състезания за хубост в България, открояващ се с разнообразни тематики и ексцентричен стайлинг на участничките. Ето за какво тематиката на спектакъла тази година ще бъде „ Красотата на нациите “ – една истинска ретроспекция от визии, тематики и постановки, които Диди Янкова беше създавала през годините, показват уредниците.

Сред 16 членното жури, което ще прави оценка миските, е и ослепителната Мис България 2016 – Габриела Кирова, която е носителка и на купата Мис Варна 2016.

Повече от три месеца експерти работят по плановете за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на състезанието се създават особено за участничките в него от надарените дизайнерки – Весела Василева и Стойка Новкова.

Фотосесиите на претендентките за купата Мис Варна 2018 са поверени на екипа на формалния фотограф на състезанието – Боби Решовски.

Освен Мис Варна 2018 ще бъде излъчена и Мис Интернет ВАРНА 2018 посредством гласоподаване онлайн.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР