Новата Мис Плеймейт Нора Недкова се определя като мъжко момиче,

...
Новата Мис Плеймейт Нора Недкова се определя като мъжко момиче,
Коментари Харесай

Ето от какво се изчервява новата Мис Плеймейт Нора Недкова

Новата Мис Плеймейт Нора Недкова се дефинира като мъжко момиче, което постоянно плаши мъжете поради своята откровеност и експанзия. „ Израснала съм без татко и нямах този образец за престиж. Свикнала съм сама да се грижа за себе си и да не се окайвам от проблемите си. До в този момент нито един мъж не ме е питал „ Как си, имаш ли потребност от нещо? “. Могат да ме съдят единствено в случай че първо са се пробвали да ми оказват помощ “, изповяда се русото миньонче пред bTV.

Недкова призна, че се срами от голотата и на плажа в никакъв случай не се съблича топлес. „ Не обичам да се фотографирам гола, само че в България очевидно това е метода да те виждат. Иначе в никакъв случай не се пека без връхнина, желая тази панорама да е подарък единствено за мъж, който е специфичен и е заслужил. “, показа някогашната танцьорка.

Нора загатна, че най-сериозната й връзка досега е била с човек, с който са се разделяли и събирали неведнъж. Сега не са дружно, само че триумфа й на еротичния конкурс на Playboy бил нейния метод тя да му потвърди какъв брой коства. „ Душите ни бяха като вулкани, трябваше да се разделим, с цел да не се разрушим взаимно. Чувствах се доста недооценена в тази връзка. Това ни е казусът на дамите в България – ние не обичаме себе си, не сме научени по какъв начин, и за това все търсим утвърждението на хора, които не ни заслужават. “, безапелационна е Недкова.

Заради уговорките си като „ Мис Плеймейт “ тя не работи, другояче преди състезанието въртяла бутик за облекла на Слънчев бряг. Сега се устоя най-вече с рекламни фотосесии, като татко й също оказва помощ финансово.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР