Новата Мис Плеймейт Нора Недкова каза, че с гордост ще

...
Новата Мис Плеймейт Нора Недкова каза, че с гордост ще
Коментари Харесай

Сринаха със земята наша скандална миска след нейни брутални изцепки!

Новата Мис Плеймейт Нора Недкова сподели, че с горделивост ще носи короната си. Оказа се, че "царската " корона е прекомерно тежка за нежната й физика. Последните два дни мрежата безусловно гърми от нейни фотоси и цитати, които шокират потребителите. Нора не крие, че живее първокласно и твърди, че дължи това на татко си, който е прочут варненски предприемач. 
Понякога изявленията й са толкоз ярки и груби, че потребителите не остават безразлични. Пример за това е последната й изцепка в "Черешката на тортата ", че макароните с майонеза са за простолюдието. След това нейно изявление плъзнаха колажи, на които Недкова е без грим. Към тях са прикачени бисерите на русокоската, а мненията са основно подигравателни. 
Днес във Facebook изплува още една фотография на младата миска. Това е Нора преди интервенциите, а съвсем никой не съумя да я познае. Пищните й устни, напращелите гърди и скулите й са надалеч от действителността. Много от клиентите на обществената мрежа настояват, че Нора е изглеждала доста по-добре преди да се "обезобрази " с толкоз доста интервенции и хирургически намеси. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР