Новата Мис Плеймейт“ Нора Недкова е на 24 години, от

...
Новата Мис Плеймейт“ Нора Недкова е на 24 години, от
Коментари Харесай

Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова с разтърсващо признание пред в. "ШОУ": Преди голите ми снимки...

Новата „ Мис Плеймейт “ Нора Недкова е на 24 години, от Варна, само че от няколко години живее в София. Коронясването й за най-сексапилната българка на 2017 година породи от иронични до брутални намеци, откровени нападки и обвинявания. В искрено изявление за „ ШОУ “ „ Мис Плеймейт “ 2017 дава отговор на всяка една офанзива по отношение на нея, а също така – прави и пикантни разкрития за себе си, както и за една от претендентките, която излезе с изказвания, че короната на Нора Недкова е била уредена. - След абсурда към избора на „ Мис България “ 2017 Тамара Георгиева нападките и подмятанията не подминаха и вас – новата коронясана Мис Плеймейт...
- Мисля си, че злобарите набраха някакъв тип инерция около нейното избиране и продължиха с изливането на завист към мен. Не се имам за грозна, само че и този конкурс не е за хубост, а за съблазън и изцяло лъчение.

- Казвате инерция, само че имаше и съответни нападки по отношение на вас, освен това от друга претендентка за короната в същия този конкурс. Става въпрос за Марешка Глушук..
- Да. Нападките на първо четене започнаха от едно от другите девойки – точно Марешка. И повода е доста елементарна – тъй като тя не зае нито една от челните позиции. Принципно е под равнището ми да изяснявам за някакъв човек, който по никакъв начин не ме вълнува. Аз й споделих и на нея, че в случай че не беше този конкурс да ни събере, ние нямаше да се забележим въобще. Това момиче нито е в моята среда, нито имаме някаква допирна точка с него.

- Въпросната Марешка Глушук съгласно столичен ежедневник е декларирала, че през цялото време вие сте били привилегирована и сте играли срещу разпоредбите на състезанието. Ползвали сте персонални коафьор и гримьор, държали сте се безочливо, надменно и изобщо – през цялото време сте дали ясно да се разбере, че купата ви е в забрадка вързана.
- Тя това го сподели и при Гала по Нова телевизия. От предаването и на мен ми звъннаха, само че аз изрично отхвърлих да отида, тъй като това би било страшна излагация за мен. Значи обстановката е следната: аз по принцип съм доста безсистемен човек. Винаги закъснявам, изключиха ме дори от четири учебни заведения поради моите закъснения. Това се дължи на характера ми, а не на това, че съм привилегирована. Закъсненията ми по време на състезанието бяха систематични и това е реалност. И не го оборвам. А това, че съм се употребила от услугите на персонални гримьор и коафьор, си го разреших един път. Беше на самото снимане на корицата на списанието (списание Playboy, което годишно излъчва състезанието за най-сексапилна българка Мис Плеймейт – б. а.). Това стана след допитване до уредниците, а повода беше, че няма по какъв начин да отида в точното време. И те ми позволиха при изискване, че се направи грим, който е сходен на този на останалите девойки. Дадоха ми насоки и фотоси по какъв начин би трябвало да наподобявам. Така че това аз съм го съветвала с тях.


Конкурсът „ Мис Плеймейт” постоянно е придружен от кавги и подмолни игри на участничките

- Добре, само че за какво тогава въпросната претендентка твърди, че сте спечелили по подозрителен метод?
- Защото завижда! Защото... не знам дали би трябвало да го споделям това, само че тя имаше интимни връзки с човек от състезанието, а най-после не завоюва нищо!

- Искате да кажете, че евентуално тя е очаквала да завоюва? При това по „ оня метод “?
- Ние всички мислехме, че тя ще завоюва! С това бяхме осведомени безусловно всички, с този факт – тя с кого е.

- И кой е това?
- Не желая да разясня кой е.

- И вас, както Тамара Георгиева, ви упрекват, че не сте задоволително красива, с цел да грабнете купата „ Мис Плеймейт “. Извадиха надлежно ваша фотография - на какво сте приличали без грим и т. н.
- Въпросната фотография я бях изпратила на Марешка и на други девойки в деня на снимането на фотосесията, защото аз бях... Така, в този момент ще ви опиша, колкото и да не ми е прелестно. За да наподобявам красива, аз съм суетлив човек, отидох на солариум, където стоях 30 минути. Цялата изгорях, получих алергична реакция и се наложи да прекарам нощта в „ Бърза помощ “. Затова помолих уредниците да отида на мой гримьор, с цел да оправи каквото е допустимо. Иначе нямаше по какъв начин да извърша уговорката си. И тази фотография е тъкмо от оня миг – изгоряла, с алергична реакция, когато напълно обяснимо нямаше по какъв начин да съм в най-хубавата си светлина. Изпратих я за някакъв тип съпричастност, само че в действителност какво се оказа – че се спекулира с нея. А всеки има неприятни дни, всеки може да наподобява не изключително добре в даден миг. Специално за тази фотография – тя е от допустимо най-лошия ми миг.

- Още преди самия конкурс имаше офанзиви, че нещата са уредени, че ще спечелите вие. Как ще коментирате това?
- Мисля, че тези спекулации идваха от мои врагове. Аз и Анна-Мария Чернева (друга претендентка в „ Мис Плеймейт “, която също така има роля в сериала „ София денонощно “ - б. а.) сме много известни...

- Ясно е, че ще е от врагове, няма да е от другари. Но от кого?
- Нямам визия. Мисля, че от злобни дами. Те споделяха, че аз съм се била хвалела, че ще печеля. А аз в действителност постоянно съм казвала на всички, че заслужавам да печеля! Анна-Мария може да е по-красива от мен, само че аз владея доста други качества, които са по-подходящи за този вид конкурс. Аз съм по-ексцентрична, по-темпераментна, с повече наличие. И това си оказва въздействие. А фактът, че на финала аз бях единственото момиче, поради което цялата зала стана на крайници и стартира да скандира моето име, приказва задоволително.

- Споменахте в предварителния ни диалог, че ваш някогашен съкровен другар злослови против вас...
- Това ми го сподели един публицист. И по-точно – че мой някогашен другар си е платил в разнообразни медии да се пишат публикации срещу мен, защото не може да преживее мъжки обстоятелството, че съм поискала да се разделя с него.

- Свързахте ли се с него?
- Да, свързах се, приказвах, само че той, несъмнено, отхвърля. Той е страхливец. Самият факт, че го назоваха по име, на мен ми е ясно.

- Столичен седмичник излезе с информация, че плеймейтките имали цени – по към 300 – 400 лв. за танц, който обаче прераствал в освен това... Има ли го това?
- Вижте, за другите не мога да разясня каквото и да било. Аз персонално съм се занимавала с танци дълги години, само че от дълго време съм прекратила участията си. А кардинално желая да ви кажа, че може би няма красива и известна жена, която да не е ставала жертва на всевъзможни злословия и клюки. Бяха писали и за мен, че съм била в клуб, че съм била отишла при някакви баровци, а в действителност те са мои близки другари и имах спогодба с тях. И си потеглих сама от заведението, а не както писаха – че съм си отпътувала с някого. Ако съм желал да си хвана гадже с пари, съм щяла да го направя. Всички мъже, с които аз се занимавам, имат състояние. Това е по този начин, тъй като в противоположен случай няма да се усещат добре до мен. Самата аз постоянно съм имала уместно състояние в своя живот и е обикновено да диря човек, който да се приближава до моя стандарт.
Един мъж няма да се усеща добре до мен, в случай че не се е построил като персона.


Със международната звезда Сергио

- Баща ви – Николай Недков, не е инцидентен човек. Занимаваше се с политика, беше изпълнителен шеф на „ Златни пясъци “ АД...
- Вече не е. Това, че той има състояние, няма нищо общо с мен. Аз сама се оправям с живота си. Разбира се, и той ми оказва помощ. И това е напълно обикновено – дете съм му.

- Как възприема той вашите занимания? Защото се писа, че не си говорите, че надали не той се бил отказал от вас...
- Няма нищо такова. В напълно естествени връзки сме. За състезанието „ Мис Плеймейт “ му оповестих с терзание. В началото беше срещу присъединяване ми, само че не бих споделила, че го е приел зле. Нормално е да се сепне – на нито един родител няма да му е изключително прелестно да гледа детето си разголено. Обичам да имам изява, само че с това не съм навредила на никого. Мен от години ме караха да вземам участие в този конкурс и единствената причина, заради която не го правех, беше поради родителите ми.

- От известно време ви свързват с Криско. Нещо да кажете по въпроса?
- Приятели сме с Криско. Те ги пишат тези неща, тъй като имам аналогия с Ася Капчикова (бившата другарка на Криско – б. а). Ние сме приятелки с нея по принцип. Приличаме си, тъй като и двете сме руси, джобни гаджета сме и имаме ослепителен характер. Но с Криско сме единствено другари, той си има сериозна, публична другарка.

- Освен грозна, като виждам всякакви трудове, ви изкарват и не изключително интелигентна. Вярно ли е, че сте ходили в Италия да търсите гроба на Буратино?
- (смях) Това е смешно и пъклен неуместно. Всички неща, които излизат за една красива жена, са или от злобни дами, или от мъже, които не могат да я имат.

- Предполагам, че за не малко читатели ще е забавно да схванат дали определената за най-сексапилна българка на 2017 година има човек до себе си, мисли ли за семейство, деца...
- Към момента нямам човек до себе си. Не, не мисля за деца, не считам, че съм подготвена за това. Не го схващам за обикновено девойки на по 20 години, които нямат постоянна специалност и реализация, да основават фамилии и деца, които да страдат по-късно. Аз съм дете на разведени родители и знам какво съм претърпяла. И не желая да предизвиквам всичко това и на детето си.

- Тежко сте изживели развода на своите родители?
- Не съм го изживяла тежко, тъй като съм била на 2 години, когато те са се разделили. Но самият факт да израснеш без татко - това повлиява на твоята душeвност. И за една жена, за едно младо момиче, е доста значимо да вижда образеца на мъжа. Това се отразява след време на връзките й с мъжете. И една от аргументите за моя проблем в връзките ми с мъжете е точно тази.

- Имате проблем с мъжете?
- Да, имам проблем с мъжете! Не знам, не се получават нещата. Хубаво младо, секси момиче, няма гадже... Все не се получава точната симбиоза. Имала съм единствено един път обич в живота си.

- А какъв е главният ви проблем с мъжете? Защо съгласно вас не ви се получават нещата?
- Може би това, че непрекъснато си мисля, че всеки желае да се възползва от мен. В безусловно всевъзможен смисъл на думата. Мъжете изчерпват моята сила. И има нещо друго – доста се опасявам да не остана сама в този живот. Не може за всичките тези години, в които съм живяла, и гаджетата, които съм имала, да съм имала единствено една по-сериозна връзка.
 Любовница на Куката? „ Аз получих покана за присъединяване във филм от Куката още преди финала на състезанието и преди да схвана, че ще печеля. Бях поела към този момент този ангажимент дружно с Анна-Мария. Това е първият филм, в който вземам участие. Нашите функции са дребни – на девойки в клуб. Изключително доста почитам Мариан Вълев. И мощно се надявам да няма спекулации в тази посока - и там да се търси освен това...
В този ред на мисли желая да кажа, че премислям дали да осъждам Марешка Глушук за погрешните й изказвания. В края на краищата уронва престижа ми пред цяла България и кардинално към този момент съм говорила с юрист. Той чака единствено моето решение. Живеем в правова страна и всеки би трябвало да си носи следствията за дейностите. Защото, в случай че разреша на едно момиченце като нея, което не е на моето равнище, да си разрешава да ме наскърбява по този метод, този неприятен образец ще бъде последван най-вероятно и от други. Свързвам нейното държание с това, че е недорасла, само че това не е опрощение. От нея потегли тази фотография – на която не наподобявам изключително добре откакто изгорях в солариума, както и безусловно всичко останало. Писах й във фейсбук и тя ми върна отговор, че нямала нищо срещу мен, само че най-малко да можела да изкопчи малко популярност от моята победа. Каза ми: „ Мила, всичко е пиар, нямам нищо срещу теб “, признава тя пред кореспондент на „ ШОУ “.

Интервю Орлин ФИЛИПОВСКИ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР