Новата любов на Каканашева е далеч от светските средиТоп дизайнерката

...
Новата любов на Каканашева е далеч от светските средиТоп дизайнерката
Коментари Харесай

Мегз иска бебе от тайно гадже

Новата обич на Каканашева е надалеч от светските среди


Топ дизайнерката Мегз за първи път обществено призна за новия мъж до себе си и че нещата са толкоз съществени, че двамата работят за бебе. Тя отхвърли да разкрие кой е обичаният й, само че беше безапелационна, че това не е рапърът Искрата и връзките сред двамата са в предишното.

“Отскоро върша опити да стана майка. И върша всичко допустимо да уравновеся характера си. Виждам това, което ми следва като най-важното нещо в живота ми и в действителност поставям доста старания, с цел да заместя бизнеса във вените си с грижа ”, написа дизайнерката в профила си във фейсбук.

Тя призна още, че за първи път схваща какво е да обичаш някого и се е трансформирала доста около новата връзка. Засега е известно, че избраникът й е предприемач и не е известен в светските среди. Двамата са дружно от няколко месеца и през лятото постоянно отскачаха на сантиментални почивки.

Изглежда въодушевена от любовните си трепети, дизайнерката пусна нова линия долни дрехи и даже се похвали, че половинката й търпеливо я снимал, до момента в който театралничи с него.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР