Новата любима дестинация за релакс на 40 минути от София

...
Новата любима дестинация за релакс на 40 минути от София
Коментари Харесай

От днес СПА комплекс Белчински извор посреща 3 пъти повече гости - slava.bg

Новата обичана дестинация за релакс на 40 минути от София разшири с хотелска част своето еко вилно населено място. Новото тяло на бутиковия комплекс предлага 35 двойни, 5 двойни делукс стаи и 8 жилището в непосредствена непосредственост до СПА центъра.

Освен обезпечено неповторимо СПА прекарване, хотелската част дава обещание и неустоима панорама към крепостта Цари Мали град на юг и върховете на Витоша планина на север.

Лековитата минерална вода в комплекса е съществена притегателна мощ за търсещите отмора. СПА център „ Гала Плацидия “ посреща гостите си с няколко минерални външни и вътрешни басейни, външни минерални топила с друга температура – от 16 до 41 градуса, хидромасажна билкова вана, финландска, солна и арома сауни, парна баня, мразовит ъгъл, зона за релакс и доста разнородни СПА процедури за хубост и дългоденствие.

Комплексът продължава да предлага и настаняване в 14-те си къщи, построени в друг архитектурен жанр и от разнообразни еко материали, като че ли демонстриращи освен похвати, само че и столетия в строителството. За феновете на уединението, две от къщите разполагат със независима термо зона, включваща финландска сауна и парна баня, вътрешно джакузи с минерална вода и опция за СПА лечения и процедури.

10 от къщите са ситуирани в еко населено място „ Белчински извор “, а останалите 2 са подобаващи за по-големи компании и фамилии.

Ресторантът на комплекса, носещ името „ Изворът “, изкушава гостите си с интернационална и българска обичайната кухня от Белчин и региона. А в мултифункционалната зала, в непосредствена непосредственост до ресторанта, се организират персонални и корпоративни събития.

Комплексът предлага голям брой спортни интензивности като стадиони за футбол, баскетбол, тенис на корт, волейбол и бадминтон, наем на колела, водна гимнастика с инструктор, външен и вътрешен фитнес и доста други.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР