Новата Луна представлява края на един цикъл и началото на

...
Новата Луна представлява края на един цикъл и началото на
Коментари Харесай

Новолуние в Козирог: Време е за ново начало, обръщане на нова страница

Новата Луна съставлява края на един цикъл и началото на нов 28-дневен цикъл. Първото новолуние за тази година е на 13 януари в 07:01ч и се реализира в символ Козирог – съществен и земен знак.

Това е време, когато можем да се съсредоточим върху някои от градивните черти на знака Козирог– непримиримост, съобразителност, дисциплина, мъдрост, амбициозност, здравомислие, неизменност и да обмислим по какъв начин да вложим тези качества позитивно в живота си.

Козирогът е най-високата точка на небето, най-голямото достижение в живота, било то материално или духовно, което е показано посредством признака на знака Козирог - планинска дива коза, която се изкачва до най-високия връх на планината, заобикаляйки всички трудности по пътя си. Тук постигането на задачите към този момент не е нереална точка в бъдещето, към което човек се стреми, а по-конкретно, достиженията в живота.

Това Новолуние носи достижения, които са най-свързани с работата и кариерата, ситуацията в обществото и укрепването на персоналния престиж.

Съвпадът на Слънцето и Луната дава прилив на сила и самодейност. Така че това е отличен миг за ново начало, превръщане на нова страница или започване на нов план. Направете съответни проекти за реализиране на вашите цели.

Новолунието ще бъде по отношение на Плутон, планетата на силата, трансформацията, издигането от пепелта и превръщането във Феникс. Духовното обръщение на тази нова Луна е еволюцията и растежа на Душата.

И други аспекти ще съпровождат това новолуние. Най-силният от тези аспекти е квадратурата на Марс със Сатурн, която провокира незадоволеност и угнетяване. Предстоящата площ на Юпитер с Уран провокира напрежение и неочаквана смяна. Тези аспекти разкриват огромни благоприятни условия за развиване, само че което ще отнеме време и старания за адаптиране.

В нощта на Тъмната Луна, от вторник против сряда (от 12 до 13 януари), можем да трансформираме всички тези модели, които ни пречат да реализираме известност в обществото, престиж, триумф в бизнеса и кариерата, само че и всичко, което ни пречи да се изкачваме по духовния път към познанието. Можем да използваме нормалната техника за писане на лист хартия на всички отрицателни модели, трудности и всичко, което не желаеме в живота, и ритуално изгаряне на този лист хартия.

Новолунието става на 23 градуса и 13 минути в Козирог и ще има най-положителен резултат върху Телец, Дева, Козирог, Скорпион и Риби, както и тези, които имат планети в тези знаци сред 19 до 27 градуса. А Везните, Овенът и Ракът (и тези, които имат планети в тези градуси и знаци) ще бъдат отрицателно наранени, тъй че ще би трябвало да положат спомагателни старания към трудностите по пътя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР