Новата кулинарна седмица в „Черешката на тортата“ започва с микс

...
Новата кулинарна седмица в „Черешката на тортата“ започва с микс
Коментари Харесай

Прецедент в „Черешката на тортата“: Сух режим в лимузината, но не и на трапезата

Новата кулинарна седмица в „ Черешката на тортата “ стартира с микс от страсти и атрактивни предписания. Всички участници ще отворят вратите на своите домове. Oстри реплики, даже закани, си разменят Тодор и Стоян, кулинарни инциденти в кухнята на известната влогърка Антоанет Пепе, сълзи в дома на Тодор Славков и казус в предаването – изсъхнал режим в лимузината.

Защо се стига до там участниците да останат единствено на вода, благосклонностите или въздействието на алкохола подтиква Тодор Славков да флиртува с Гергана Стоянова?

Първи хазаин в новата кулинарна седмица е изпълнителят на именития шлагер „ Вярвам в теб “ – Стоян Михалев. В своя дом той подготвя забавно меню, което е гарнирано с хапливи реплики сред него и Тошко.


Сблъсъкът сред двамата се поражда от другите им политическите възгледи. Разговорът минава през мемоари за социализма и стига до прагматичния взор в действителността. Другата гореща тематика, която се дискутира на масата е алкохолът и най-много злоупотребата с него.

Във вторник е ред на сексапилната Мис Силикон 2013 – Джулиана Гани да се развихри в кухнята. Тя взема решение да предложения компанията в дома си, в родния ѝ град Пловдив, а там двамата с нейната половинка Илиян с доста обич описват за запознанството им и подготвят дружно менюто. Джули, въпреки и бременна в девети месец, впечатлява гостите с кулинарните си умения, а вечерята е изпълнена с забава и забавни диалози.


Сряда вечер стартира с един прелестен и доста прочут глас, тъй като вратите на своя комфортен дом отваря актрисата Гергана Стоянова. Докато подготвя своята атрактивна вечеря, тя споделя повече за кариерата си на актриса, както и за идването й в София и битката с бургаския акцент. Дрескодът е алено, а за поредна вечер основно настоящо лице е Тодор Славков и особеното му възприятие за комизъм.

Кулинарният маратон продължава на трапезата на един най-популярните влогъри у нас – Антоанета Пепелджийска, по-известна като Антоанет Пепе. Тя има цели 111 хиляди почитатели в канала си в YouTube, които постоянно гостуват в дома и живота ѝ, защото тя много намерено приказва за персоналния си живот и го демонстрира.


Въпреки възникването на няколко непредвидени обстановки, Антоанет Пепе съумява да се оправи ослепително с приготовленията за трапезата. Вечерята е съпроводена от приятна атмосфера, а домакинята разкрива остава ли ѝ време за обич откакто напълно на скоро се раздели с бащата на двете си деца.

Седмицата приключва със мощно наличие от занимателен темперамент в кухнята на Тодор Славков. В типично негов жанр той по-скоро пречи, в сравнение с оказва помощ, до момента в който негов непосредствен другар подготвя вечерята.

Тодор се е погрижил да придвижи гостите в тоталитарния режим освен с менюто си, а и с изненадата. Друг сърпрайз за гостите първоначално вечерта е и шампанското в лимузината, което до този миг липсва и съществена причина за това е петъчният хазаин. Вечерта приключва прочувствено откакто Гери подарява специфичен подарък на домакина и в неговите очи ще забележим сълзи.


Ще успее ли началник Манчев да провали проектите на участниците със задачата да не употребяват консервирани храни и кой ще завоюва кулинарното съревнование тази седмица, гледайте в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР