Новата класация на Vbox7 канала Top of The Tops разглежда

...
Новата класация на Vbox7 канала Top of The Tops разглежда
Коментари Харесай

Мъжките модни тенденции, които жените мразят

Новата ранглиста на Vbox7 канала Top of The Tops преглежда 5 течения в мъжкия дрешник, които не са по никакъв начин привлекателни в очите на дамите.

Ризка с елече

Тази композиция беше много известна при започване на века. Да, преди 18 години ризката в комбиниране на елече изглеждаше секси, а в този момент е просто демоде. Да не приказваме, че комбинацията не стои еднообразно добре на всички.

Дълбоко деколте на тениска

Както розовия цвят, по този начин и дълбоките деколтета би трябвало да бъдат оставени на дамите. Едно от най-гадните неща, които биха ги отвратили, е да видят по какъв начин космите на мъжете се подават от дълбокото им деколте. Едва ли са нужни повече думи, с цел да опишем какъв брой несъответствуващ е този аутфит.

Джапанки

Представете си следната панорама: елегантно облечен, строен мъж се задава към вас, поглеждате надолу и....джапанки. Голяма част от дамите считат, че мястото за носене на джапанки е на морето. Горещото време не е опрощение за мъжете да вървят съвсем боси по асфалта. Има задоволително други комфортни и практични обувки за горещия сезон.

Розовото като желан цвят

Ако видят мъж в розово, множеството дами биха си споделили: „ Де да имаше казарма “. Макар и в последните годините розовият цвят да стана унисекс, към момента не е чак толкоз допустим в очите на нежния пол. Да не забравяме също, че розовото се смята за цвета на Барби, не на Кен!

 мъже мода Thinkstock

Прилепнали дънки или панталони

Теглото е една от най-наболелите тематики за дамите. А представете си, в случай че гаджето им е по-слабо от тях и на всичкото от горната страна го показва с впити дънки. Това не стига, че убива самочувствието на дамите, само че и те надалеч не биха чувствали, че до тях има мощна половинка. А представете си, че и двамата носят един същ размер и спорят кой да облече новите дънки?!

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР