Новата кампания Trade In е активна в периода 21 май

...
Новата кампания Trade In е активна в периода 21 май
Коментари Харесай

Huawei изкупува стари телефони от потребители на P40

Новата акция „ Trade In ” е дейна в интервала 21 май – 21 юни

Притежателите на смарт телефон P40 могат да продадат на Huawei остарелия са смарт телефон

Huawei започва у нас Тrade In ” акция, която дава на потребителите на новата серия смарт телефони P40 опция да върнат остарялото си устройство за преработване против съответното възнаграждение.

Услугата е дейна в интервала 21 май  – 21 юни за всички консуматори, закупили P40 Pro, P40 Lite или P40 Lite E, в това число и за устройствата, закупени от 6 април насам, когато стартираха продажбите в България.

Първата стъпка е избор на устройство – P40 Pro, P40 lite или P40 Lite E. След покупката потребителят може да записва серийния му номер на уеб страницата на акцията Trade In, откъдето ще получи промо код.

Без да напуща дома си, потребителят вкарва изложение на остарялото си устройство, без значение от неговата марка, модел и положение, и получава предварителна оценка на сумата, която може да получи за него.
още по тематиката
Предвидена е и опция за заявяване на пощальон, напълно за сметка на Huawei, който да вземе остарелия телефон от комфортно за потребителя място и да го съобщи за крайна оценка на база на положението му.

След като получи информация, потребителят може да я одобри и сумата ще бъде преведена по банкова сметка или да я откаже и устройството му ще бъде върнато с пощальон, още веднъж гратис.

„ Много хора просто не помнят старите си телефони по чекмеджетата и в никакъв случай повече не ги употребяват. Те съдържат електронни боклуци, в това число акумулатори, и изхвърлянето им на неоторизирани места нанася вреди на природата, която всички желаеме да опазим. Същевременно, някои от тях са в задоволително положително положение и след ремонт могат да бъдат употребявани повторно… от хора, за които е мъчно да си разрешат покупка на нов телефон ”, разяснява Христо Стойчев, сервизен управител в Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР