Новата интимна половинка на водещата на Папараци Мария Игнатова публично

...
Новата интимна половинка на водещата на Папараци Мария Игнатова публично
Коментари Харесай

Мария Игнатова жегна Рачков: Да, вярно се оказа - ниските мъже са комплексари!

 Новата интимна половинка на водещата на " Папараци " Мария Игнатова обществено й се изясни в обич. Докато русокоската гостуваше в предаването " Търси се " Ивайло Нойзи Цветков направи поетично-метафорично пояснение.

Само ден откакто разгласява тяхна обща фотография в обществените мрежи, Мария за първи път проговори за връзките им, които бяха обществено разкрити още напролет. Тя призна, че откогато има връзка с Ивайло, тя е по-спокойна и по-щастлива от преди. Философът, интелектуалец и публицист пък изля душата си и разчувства някогашната стопанка на ефира с признанието си, писа  " Уикенд "  

" Тя е нежна, тя е умозрителна, тя е куул, софистике. Тя е моят гещалт и моят метасмисъл по едно и също време. Тя е малко като океана на Соларис – гълтам те и ти се губиш вътре. И няма избавление по-късно. Да ме извинява Снежанка, само че въпросът й към огледалцето на стената има явен и безапелационен отговор. Тя е безконечната жена, тя е и Ева, и Лилит в едно, само че най-много тя е Мария. Изобщо нещо като нищо на света. Въобще тя е! ", изпусна тази словесна диария влюбеният Ивайло. 

Макар че се просълзи от обяснението му, Мария остана оптимално дискретна за новата си обич. Игнатова обаче отхвърли да опише по какъв начин са се случили нещата сред тях при започване на годината. " Това са доста интимни неща – вардя себе си, вардя него, вардя нас. " Правим “ се един различен, с цел да се надскачаме. Много е персонално и доста хубаво и не ми се желае това да го скапваме с думи в ефир “, сбито изясни тв водещата връзките си с Ивайло. 

Преди 2 години тя се самоизолирала поради цялата дандания, в която живеела 15 години преди този момент. Мария не описа нито къде да се срещнали, нито по какъв начин, само че даде да се разбере, че и за двамата това е било обич от пръв взор. Ковидът не бил тестване за тях, тъй като от 2 години Игнатова живеела като аскет и предпочитала да прекарва вечерите вкъщи, а не в някое заведение. След срещата си с Нойзи, русокоската станала доста по-спокойна и щастлива и загатна, че дългогодишната й връзка с Димитър Рачков не е била такава, каквато й се желало. Преди това пък, при друга своя изява, макар че не назова кого засяга, Игнатова " жегна " комика, като съобщи: " Оказа се правилен митът, че ниските мъже са комплексирани ". 

Една от най-обсъжданите всемирски двойки у нас – Мария и Митко се събираше и разделяше няколко пъти в продължение на 8 години преди да се разпадне дефинитивно през 2018 година Раздялата им вкара русокоската в тежка меланхолия. Комикът сподели " Сбогом " на някогашната си половинка и я изхвърли от вкъщи си и живота си. Слухове за изневери, съпровождани с бурни кавги, сложиха финалната точка в връзките им.

Изоставената русокоска напуснала просторната му къща в Панчарево и се реалокира да живее в къщата на майка си в " Драгалевци ". За разлика от нея, Рачков одобри много по-лежерно смяната в персоналния си живот и не даваше тип на сломен. От няколко месеца 48-годишният комедиант върти обич с 21-годишната едрогърда силиконка Анита. Демонстративното държание на Рачков бе напът да съсипе Мария. Дори най-близките приятелки на Игнатова не бяха в положение да я утешат, когато не се появи Ивайло. 

Водещите на " Търси се " Нели и Меги допуснаха, че напълно скоро Мария и Ивайло ще чуят сватбените камбани. " Трябва да питате него ", отвърна Мария, а с разчувствуван глас обичаният й мъж отговори, че обмисля и тази сериозна стъпка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР