Новата голяма надежда на българския тенис Адриан Андреев ще получи

...
Новата голяма надежда на българския тенис Адриан Андреев ще получи
Коментари Харесай

Адриан Андреев със стипендия от ITF

Новата огромна вяра на българския тенис Адриан Андреев ще получи International Player Grand Slam стипендия, финансирана от Фондацията за развиване на Големия шлем (GSDF). Стипендията е в размер на 25 хиляди $. Андреев стартира годината под №2 в международната класация при юношите, осведомиха от пресцентъра на Българската федерация по тенис.

Той ще бъде една от звездите на извънредно мощното четвърто издание на Sofia Open 2019. Андреев и Димитър Кузманов получиха " уайлд кард " за главната скица на шампионата в София. Избирането на Андреев за влиятелната стипендия стана допустимо с помощта на съдействието на Българска федерация по тенис. Основната цел на поддръжката е съществуването на играчи в топ 100 на мъжката и женската класация от допустимо най-вече страни. ITF дава това подкрепяне посредством националните тенис федерации.

По линия на тази стратегия в границите на три години Виктория Томова получи подкрепяне от Фондацията за развиване на Големия шлем в размер от 100 хиляди $.

В последните години фондът за развиване на Гранд шлем страните усилва поддръжката си за най-обещаващите гении от целия свят. Критериите, по които са избрани тенисистите, са: възраст, класиране в ранглистата, показване по райони и извънреден капацитет. Фондацията за развиване на Големия шлем е основана през 1986 година за да предизвиква и усилва конкурентните благоприятни условия за развиване на разнообразни тенис райони. С годишните вноски от четирите шампионата от Големия шлем, Фондът се трансформира в дейно средство за насърчаване на конкурентен тенис в международен мащаб. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР