Новата година започна със здравословни болежки за Венета Райкова, узна

...
Новата година започна със здравословни болежки за Венета Райкова, узна
Коментари Харесай

Венета Райкова по спешност в болница! Вижте какво я тръшна в първите дни на 2019-а

Новата година стартира със здравословни болежки за Венета Райкова, разбра HotArena.

Тежка бъбречна рецесия вкара водещата на „ Папараци ” по Би Ти Ви за проучвания в болница „ Токуда ”, писа „ Уикенд ”. 

В неделя към 15 ч. следобед, сам-самичка русокоската дойде със сребристото си беемве, което остави на паркинга на здравното заведение. Присвита на две, водещата хлътна в постройката, отби се през регистратурата и се качи в незабавния кабинет. Небрежното й облекло – черен анцунг и алена пухенка от горната страна, издаваха, че Венета по неотложност се е облякла на две, на три, с цел да отиде на обзор.

Няколко минути по-късно с документи в ръка тя се насочи към отделението за образна диагностика. Венета изчака няколко минути реда си настрана от останалите пациенти и влезе за фотография на бъбреците . След това извади джиесема си и телефонира. „ Сега бях на скенер. Имам камъка и в двата бъбрека ”, оплака се водещата на „ Папараци ”. После пристъпвайки едва-едва поради мощните болки в кръста се запъти към урологията, с цел да й предпишат лекуване. 

Вероятно настинка през последните мразовити дни е отключила бъбречните проблеми на Райкова. Малко преди старта на новия ефирен сезон Венета бе тръшната от грип. „ Лежа си болна, няма кой един чай да ми направи... Като няма чай, на класациите се веселя ”, ожали се Венета, изтъквайки, че последната й книга не пуска към този момент 2 месеца първото място за най-продавани издания у нас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР