Новата година започна със сбиване на група от 9 цигани

...
Новата година започна със сбиване на група от 9 цигани
Коментари Харесай

Чутовен екшън в Пловдив: Цигани спретнаха зверско меле навръх Нова година

Новата година стартира със сборичкване на група от 9 роми на улица "Кипарис ". Сигналът за спор сред поданици на квартала е получен в обедните часове на първи януари.

При идване на посоченото в известието място, автопатрул на Трето районно управление (на МВР) открива участници в скандал и ги предизвестява, разяснявайки им какви могат да бъдат подхванатите дейности по ЗМВР. Малко откакто чиновниците на реда напущат адреса, на тел 112 е получен нов сигнал за сборичкване на по- огромна група роми.

На място са изпратени 5 автопатрула със чиновници на разнообразни полицейски ръководства, които откриват две групи лица, взели участие в сбиването. Трима от участниците в първата група: 43 годишния Асен Т., Калинка М. - на 47 години и 21 годишния Ахмет М. са прегледани в УМБАЛ " Свети Георги " и е открито, че Ахмед М.е със строшаване на лакът и пръст на ляв горен крак, а дамата и по- възрастния мъж са единствено с охлузни рани в региона на крайниците.

Участниците в абсурда от другата група са от една и съща фамилия- шестима мъже на възраст сред 27 и 50 години. След осъществен медицински обзор на най- младия мъж от групата е открита контузия в региона на главата.

Всички лица са доведени в районно управление (на МВР) и ще бъдат арестувани за период до 24 часа по ЗМВР, а на мястото на сбиването прави оглед проверяващ служител на реда. Работата по случая продължава група при Трето районно управление (на МВР). В региона има засилено полицейско наличие, само че няма напрежение.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР