Новата година вече е тук. А с нея идват 365

...
Новата година вече е тук. А с нея идват 365
Коментари Харесай

Десет идеи за 2022-ра, които да опитаме

Новата година към този момент е тук. А с нея идват 365 дни, в които да опитваме нови неща, да откриваме нови хрумвания и да опитаме да осъществим най-малко една своя фантазия. В тази публикация ще споделим с вас 10 хрумвания за неща, които наложително би трябвало да опитате през 2022 година! 

1) Мечтано пътешестване
7 неща, които да вършим сами вкъщи, когато ни е скучно
Ако сте като множеството хора, вие сигурно се наслаждавате и имате потребност от малко време сами със себе си. И това в действителност е нещо мно...
Прочети повече
Опитайте да посетите най-малко една мечтана дестинация през тази година. Знаем, че е мъчно, само че пробвайте да спестите пари и да посетите мястото, което желаете. Дали ще е отдалечен остров или европейска столица, няма значение! Стягайте куфарите и не отлагайте повече. 

2) Екстремно преживяване 

Годината няма да е цялостна, в случай че не предизвикате себе си. Можете да скочите с бънджи или парашут, да карате водни ски, да опитате зимни спортове - граници няма. Разбира се, може да предизвикате себе си по разнообразни способи. Ако имате боязън от високо, се качете на въжен превоз или пък на някоя панорамна площадка. 

3) Четете нови книги

Направете пробив в читателския си усет. Прочетете нова книга от създател в жанр, който ви е чужд. Предизвикайте литературния си усет и открийте нови хоризонти. Няма да съжалявате. 
5 неща в живота на мъжа, които една жена е мъчно да промени
Започвайки сериозна връзка, хората виждат неща в живота и характера на колегата си, които са пренебрегнали по време на сантименталните и...
Прочети повече
4) Повишете своите умения

През годината е идеално време да завършите някой курс или да запишете ново обучение. Повишете квалификацията си, с цел да можете да имате по-добри благоприятни условия за себе си за кариерно развиване. 

5) Освежете дома си

Дори да не е главен ремонт, можете да извършите дребни усъвършенствания в дома си, които да го освежат и да му дадат нов тип. Сменете мебелите, боядисайте, сложете повече растителност - всяка дребна смяна е към по-добро. 

6) Доброволствайте
Как да бъдем сполучливи: 5-те правила на богатите хора
Няколко елементарни съвета от милионери по какъв начин да измененията живота си към по -добро. От въпроси като " Колко да печелите? ", " Как да станете усп...
Прочети повече
2022-ра е положително време да подкрепите някоя идея. Садете дръвчета, почистете пред блока, разходете кучета от локалния подслон, събирайте капачки - опциите са съвсем неограничени. 

7) Спортувайте 

Да, знаем, че това е едно от топ новогодишните обещания, само че за какво да не го спазите? Запишете се спорт, който ви е забавен и поддържайте добра форма. 

8) Полагайте превантивна грижа за здравето си

В доста връзки в България не се грижим за здравето си. Направете го тази година. Идете на проучвания, проверете си зъбите. Идеята е в случай че има проблеми да ги откриете и третирате рано, до момента в който са дребни, а не огромни. 
Ето по какъв начин да сбъднете фантазиите си САМО за 72 часа!
Това предписание ме научи да бъда спокоен и убеден човек постоянно и на всички места. Затова прочетете идващите редове! Без значение по какъв начин възнамеряват...
Прочети повече
9) Повече разходки измежду природата

Отделяйте време, с цел да се насладите на повече разходки измежду природата. Дали ще са планински преходи или разходки в парка не е толкоз значимо. Разбира се, първите са за предпочитане, само че една разходка измежду зеленина ще ви освежи и даде нова вероятност за деня. 

10) Отделяйте време за околните и приятелите си. И за себе си

Отделяйте повече време за своите близки и другари. Както и на себе си. Почивайте си, наспивайте се, чувайте се с вашите близки родственици. Възродете някое остаряло другарство. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР