Новата година ще започне със сериозни задачи за вас. Празнични

...
Новата година ще започне със сериозни задачи за вас. Празнични
Коментари Харесай

Годишен хороскоп 2021 - Дева

Новата година ще стартира със съществени задания за вас. Празнични празниците ще завършат бързо и през януари ще би трябвало да се превключите на работна вълна. Доверието към вас е огромно - Хубаво е да го оправдаете. От огромна изгода и помощ ще ви бъде вашето безпределно въображение. Не се колебайте да го употребявате и ще ви бъде по-леко. От 30 януари до 21 февруари . През този интервал не предприемайте нови инициативи, избягвайте пътуванията и не купувайте техника.
Февруари ще ви върне към довършването на незпълнени задания. Отнесете се отговорно към тези действия - тяхното привършване ще е потребно за вас. В последните дни на месеца бъдете деликатни - може да се появят изненадващи разноски. Пазете парите си и скъпите движимости.
 Годишен хороскоп 2021 - Лъв Годишен хороскоп 2021 - Лъв
Новата година ще се почне с неочакван финансов подарък за представителите на знака Лъв. През януари очаквайте покачване на заплатата,...
Март е месец, който да посветите на грижата за околните и обичаните ви хора. Положените старания ще допринесат за образуването на устойчива естетика в фамилията ви - а какво по-важно от това? Това е време, в което да мечтаете и да прокарвате път към осъществяването на желанията си.
Април е време, което да се погрижите за себе си. Тогава може да си позволите да сте повече егоисти и да се стремите към преследването на персоналните ви цели. От средата на месеца до края му ви чака паметен интервал на благополучие.
През май ще имате опция да се издигнете на по-високо равнище в професионалната сфера. Ще е належащо да положите съществени старания, само че нищо хубаво не става безплатно. Не се колебайте да сте извънредно дейни и да покажете всичките умения, на които сте способни.
От 30 май до 23 юни Меркурий още веднъж стартира ретроградно придвижване. През този месец не разчитайте на сполучливото развиване на договаряния. Вероятни са забавяния на колета, проблеми в връзката и механически сривове в работата на разнообразни уреди и машини. Бъдете деликатни при пътувания.
Юли ще ви зарадва с позитивна интензивност в делата ви и общуването. Очаква ви мощен подтик във всички инициативи. Блестящите ви хрумвания ще имат своите поддръжници. Месецът е подобаващ за началото на всевъзможен тип креативен планове.
 Годишен хороскоп 2021 - Рак Годишен хороскоп 2021 - Рак
Началото на новата година ще посрещнете в свои води. Януари е време, в което ще може да заявите желанието си и вижданията за това по какъв начин...
Август е месец, който ще имате потребност от повече финансови средства, само че събитията няма да са удобни, с цел да разполагате с задоволително от тях. През този интервал ще е добре да бъдете по-пестеливи и да обмисляте деликатно разноските и покупките си. В средата на месеца ви чака приятна изненада.
В началото на септември направете всичко допустимо, с цел да се отървете от остарели и ненужни движимости. Ще се почувствате по-добре в случай че освободите пространството към вас. Това ще ви въодушеви за нови планове.
От 27 септември до 18 октомври е последният за годината назадничав интервал на Меркурий. До края на този интервал не давайте и не взимайте пари на заем, не започвайте нови действия и бъдете деликатни по време на път. Най-добре избягвайте дългите пътувания. Също по този начин не се захващайте разрешаването на юридически въпроси.
Ноември ще бъде месец изпълнен с завършения. Самостоятелните представители на знака ще преживеят бурна сантиментална връзка. Бъдете деликатни и рационални в половите си връзки. Не посещавайте непознати места сами. Освен това не предприемайте опасности - загубите може да бъдат прекомерно огромни.
Декември ще ви зарадва с нови усещания от далечни страни и познанства. Всичко, което се случи в живота ви през този интервал ще бъде в огромни количества, по тази причина наблегнете на позитивните мисли и положителните каузи. Те сигурно ще се върнат в живота ви с още по-голяма мощ. Очаква ви месец на приятни изненади и чудеса.
 Годишен хороскоп 2021 - Близнаци Годишен хороскоп 2021 - Близнаци
Началото на новата година ще ви въодушеви за постигането на нови цели. През януари ориста ще ви сложи в центъра на събитията. Изненад...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР