Новата година ще ви завари в романтично настроение. Онези от

...
Новата година ще ви завари в романтично настроение. Онези от
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2019 г. - Овен

Новата година ще ви завари в сантиментално въодушевление. Онези от вас, които към момента са сами ще имат шанса да срещнат любовта на живота си през януари . Оглеждайте се по-внимателно в хората към вас. Вероятно някъде напълно покрай вас е индивида, който търсите. В работата ще имате шанс, само че той няма да продължава дълго и в края на януари ще се наложи да поработите крепко, с цел да докажете, че заслужавате това, което получавате.
Февруари е месец, в който ще имате своите шансове за подобряването на материалното ви състояние. Особен триумф ще имат представителите на знака, които работят в областта на технологиите.
Март е добър месец за вас в случай че е професионално развиване. Ако желаете освен това за себе си ще би трябвало да предприемете начинания или покажете повече качества в професионалната ви активност. Добре е да имате реалистична визия за възнаграждението, което желаете. Съществува заплаха действителността и упованията ви да се разминават. През този месец бъдете деликатни с използването на алкохол и медикаменти.
Началото на април може да ви донесе разочарования в персонален проект. Опитайте се да се отдалечите от отрицателните събития, които ви основават неприятни страсти. Използвайте времето за пътешестване и запознанства с нови хора. През този месец връзките ще ви носят триумф, както в персонален по този начин и в професионален проект. Целият месец ще бъде едно бяло поле, върху което с обсег ще може да начертаете вашата бъдещи проекти и фантазии.
Месец май ще бъде съществено предизвикателство през годината за представителите на знака Овен. Ще имате своите трудности, свързани пътешестване в чужбина и договарянията ви с чужденци. Събитията, които ще се случват няма да се покриват с мечтаното от вас, а предложенията ви мъчно ще бъдат одобрявани от началството. Имайте до себе си човек, чиито рационални препоръки ще ви оказват помощ да се придържате към същинското състояние на нещата. Краят на месеца ще ви възнагради незабравими моменти, които ще се трансфорат в красиви мемоари, с помощта на вашата половинка.
През първия летен месец - юни е добре да планирате вашата отмора. Съвсем няма да е рано да си починете от напрежението, което предния месец ви е подложил. Изберете нова дестинация и друг метод за разтоварване от минали години.
Юли може да ви донесе по този начин чаканата смяна. Онези от вас които желаят да стартират нов бизнес може да опитат силите си точно в този момент. Месецът е подобаващ за предприемането на сдържан риск.
През август финансовото положение ще е устойчиво. Това е добър интервал за вложения, започването на ремонт или реализирането на огромни покупки.
Септември няма да остави вяра за продължаващо лято и забавление. Очакват ви напрегнати дни, в които събитията ще зависят от останалите. Следете деликатно протичащото се, само че не влагайте прекомерно доста старания, защото нещата няма да зависят от вас. Най-ценното ви качество през този месец ще бъде вашето самообладание.
През октомври облаците ще се разсеят. Ще се почувствате изпълнени с повече душевно и физически сили. Това не значи, че всичко ще се получава от единствено себе си, само че сигурно сложното е останало зад тила ви. С доста дисциплинираност и непримиримост ще постигнете всяка една от задачите си.
През ноември най-важното ще бъде вашето успокоение. Всяка прекомерна страст ще ви носи загуба на сили и тонус. Не се оставяйте на напразни очаквания, както в професионално отношение, по този начин и в персонален проект. В края на месеца може да си планирате къса отмора. Избягвайте огромни скупчвания на хора и всеобщи мероприятия. В персонален проект изберете компромиса пред разногласието.
Хубаво е още от първите дни на декември да се подготвите за идните празници, най-много в нравствен проект. Загърбете обидите мислете за бъдещето с положително и Надежда представяйте си единствено най-хубавото Което желаете да ви се случи и то безусловно ще се появи.

от 5 до 28 март;
от 8 юли до 1 август;
от 31 октомври до 20 ноември.
През това време не е целесъобразно започването на нови планове, закупуването на всичко, обвързвано с информация, както и средства за напредване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР