Новата година ще ви завари в позиция, в която може

...
Новата година ще ви завари в позиция, в която може
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за Близнаци за 2020 г.

Новата година ще ви завари в позиция, в която може да си позволите доста повече в сравнение с допускате. Ще имате благоприятни условия за развиване и мероприятия, в които да изпъкнете. Сега е моментът да се борите с по-високо място в работата. Случайно събитие ще отвори пътя пред вас за кариерно издигане. След първичния подтик ще би трябвало да запретнете ръкави и да докажете, че сте почтени за шанса който ви е даден.
Февруари ще мощен интервал изключително за тези от вас които се занимават с технологии. Това е положително време за развиването на бизнеса ви и за неговото разширение. Контактите с високопоставени лица ще са от решаващо значение. От 17 февруари стартира първия назадничав интервал за годината. Той ще продължи до 10 март. През това време се концентрирайте върху завършването на остарели планове, само че не започвайте нови такива. Бъдете готови за възможни проблеми с техниката. Може да се случат недоразумения в общуването с сътрудници и в близкото ви обграждане. Втората половина на март месец е уместно време за реализирането на хрумвания, които са ви хрумнали ненадейно. Изненадващи условия преимущества пред останалите. Това е моментът, в който може да повишите приходите си.
Април ще бъде вашия златен месец на годината. Тогава ще бъдете обградени от обич. Финансови компликации не се чакат. Май ще ускори амбициозността ви и ще имате доста хрумвания за вашето персонално развиване и израстване. Ще желаете всичко да се случва в този момент и незабавно. Това няма да е елементарно ще се наложи да преодолеете доста трудности. Все отново шансът ще ви се усмихне, тъй че бъдете подготвени за съществени триумфи. Това е месец, в края на който може да си подарите къса отмора.
Юни е положително време за пътувания за реализиране на замисли, свързани с вашата почивка. Ако имате опция посветете целия месец на отпуската си. През юли е добре да не планирате пътешестване. Това е уместно време за ремонт и възстановяване на жилищните условия. Посветете времето си за реализиране на повече естетика в фамилията. Времето е уместно за разрешаването на фамилни въпроси.
През август ще имате огромни стремежи, само че не толкоз благоприятни условия да ги осъществите. Ще се наложи да запретнете ръкави, в случай че желаете да си подарите още отмора през летния сезон. Възможни са полови изкушения. Вие най-добре знаете по какъв начин да постъпите.
Септември ще ви подари с обич и съгласие фамилните връзки. Месецът може да ви сблъска с нуждата от разрешаването на юридически въпрос. През октомври се постарайте да имате авариен проект за всяка обстановка. От втората половина на месеца Меркурий още веднъж ще е в своето ретроградно придвижване, по тази причина бъдете внимателни.
През ноември направете тъй че да разполагате със спестени финансови средства при положение, че зародят непредвидени разноски. Самостоятелните представители на знака ще би трябвало да си отделят повече време, с цел да смогнат да отидат на всички срещи, които им предстоят.
Макар и изпълнен с предпразнично въодушевление декември ще ви даде доста благоприятни условия. Някои от вас може да разширят бизнеса си отвън страната с цел да получат покана за работа в чужбина. Не подценявайте и развиването си в областта на висшето обучение. Краят на месеца ще ви победи атмосфера изпълнена с доста обич, правилни другари и задоволително в средства, с цел да прекарате празниците по ваш усет.
През 2020 година Меркурий ще бъде назадничав 3 пъти. През това време не започвайте нови планове, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за напредване, като кола. Периодите на назадничавост на Меркурий са следните:
- от 17 февруари до 10 март;
- от 18 юни до 12 юли;
- от 14 октомври до 3 ноември
Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този интервал не сключвайте брак. Можете да очаквате съществени разтърсвания и смяна в връзките, включително и от финансов темперамент. Възможно е връщането на остаряла обич или дефинитивна разлъка с актуалната.
Марс ще бъде назадничав от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е интервал на понижена интензивност. Трудно ще намирате сили за реализирането на намисленото. През това време бъдете деликатни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и разнообразни механизми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР