Новата година ще е година на изпитания. Самото число 19

...
Новата година ще е година на изпитания. Самото число 19
Коментари Харесай

Нумеролог: 2019 г. ще е година на изпитания

Новата година ще е година на тествания. Самото число 19 е число на провокации. България ще се радва на популярност във връзка с история, просвета, допустимо е български създател да стане мотив за интернационално самопризнание. Това сподели в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия нумерологът Ели Маринова.

Трябва да се внимава със обществената политика, банковата система, недвижимите парцели и систематизирано най-много да се внимава с парите и вложенията и лихвите, добави нумерологът.

Годината търси равносметка за материалните неща, би трябвало да сме по-разумни и по-внимателни. Да се разходва рационално, даже за целия свят и Европейски Съюз се отнася, сподели още Маринова.

Тя добави, че всички подиуми ще са оживени на всички равнища, ще има открития и разкрития, които ще са доста забавни. Годината изкарва нескрито неща, които се стараят да бъдат скрити, като става дума за България, не за обособения човек.

Нумерологът изясни, че няма неприятни и положителни цифри, всяко число е мощ, а силата е неутрална, значимо е по какъв начин я използваме, колкото е по-голяма силата, толкоз е по-голяма отговорността.

Ели Маринова направи и къс преглед на числата до 9, които дефинират мощните и слабите ни страни:

" Тези, които имат в основата си тройка, би трябвало да внимават с парите през тази година и да имат най-вече един заем. 4-ката пък е работа, организация, природа, нужна ѝ е природа, с цел да релаксира. 5-ата - това са новатори и експериментатори, 6-ата е сложна в персонален проект за съгласие. 7-ата е аристократът на числата, аналитици и стратези са. Но има потребност от уединение, когато имат проблеми. 8 - или е сполучлива, или е доста проблематична, деветката - това са хората с максимален опит и са ужасно трагични и могат да влязат в борба, която не е тяхна ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР