Новата година почти е тук, а ние сме убедени, че

...
Новата година почти е тук, а ние сме убедени, че
Коментари Харесай

Трите най-брутални новогодишно партита 2023! Ето какво не бихме пропуснали

Новата година съвсем е тук, а ние сме уверени, че ще я посрещнем уместно. Ако още не си избрал къде да празнуваш ти подреждаме в строен ред най-бруталните новогодишни 2023 празненства и те съветваме – не ги пропускай!

Интер Експо Център - SPICE New Year Party

Само ти споделяме, че на ивента на Интер Експо Център за Нова година 2023 – SPICE New Year Party на 31.12.2022 са дали отговор 1,9 хиляди души, което ти подсказва, че това празненство ще бъде брутално. Купонът ще е в музикалната компания на East 17, Jenny от Ace of Base, La Bouche, 2 Unlimited, Rozalla, Sonique и Capella. Очакват ни 4 зали, 3 подиуми, 12 часа, 20 актьори, ВИП зала + вечеря, Street Food зона и още. Определено героичен ивент!

Виж още: Инстаграмите на звездите, които не наподобяват като български 

Нова Година в Ню Йорк – Киноцентър Бояна

Помним към този момент една паметна Нова година в Киноцентър Бояна, която отново беше под надслова Ню Йорк, за какво да не създадем и втора. На 31.12. Киноцентър Бояна ще ни придвижи в Ню Йорк през 70-те, когато питейните заведения са били секрети, шоутата – по улиците, а заведенията – шумни. В цената на билета са включени 6 кино шоута с каскадьори, танцьори, артисти, реализатори и заря, които ще пресъздадат известни кино подиуми, както и достъп до тематични, отоплявани питейни заведения – „ Казино Royale ”, афтърпарти + шоу „ Кръстникът “ и Drag Queen Шоу „ Студио 54 “, с които ще можеш да посрещнеш първия изгрев от януари 2023 година

Виж още: Андреа е гневна? Кобрата хвърли ръкавицата, призна за новата си жена

Mission Ozone: Нова Година в Ozone Skybar & Lounge

За край ти предлагаме и нещо много по-бутиково. От Grand Hotel Millennium Sofia и Ozone Skybar & Lounge провеждат събитие, което несъмнено ни дава доста разкош, неповторима панорама над целия град и музика по наш усет. Стартът е в 22:00 часа с DJ Stephane Love и DJ Groovy, чака ни и селекция от премиум алкохол, съпроводен с коктейлни хапки, авторско суши и изкушаващи мини десерти. Ще има и особено Volt Show, а тъкмо в 00:00 ще може да забележим зарята от най-феноменалната панорамна панорама в цяла София.

Виж още: Вече го не помни? Едрогърдата българка Мелани прежали гибелта на Аарън Картър

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР