Новата година май ще донесе нова работа на Милен Цветков.

...
Новата година май ще донесе нова работа на Милен Цветков.
Коментари Харесай

Спестяванията на Милен Цветков пред привършване, няма работа

 Новата година май ще донесе нова работа на Милен Цветков. Като нищо журналистът да стане част от екипа на Българска национална телевизия и още от идния януари да се върне на екран. Преди дни тв водещият е бил засечен да влиза неколкократно в постройката на малкия екран майка, а хора от личния състав на " Сан Стефано “ 29 позволяват, че той евентуално е в развой на водене на договаряния с управлението.

Милен се носел безмълвно по коридорите и даже най-любопитните клюкари в Българска национална телевизия не съумели да отгатнат сигурно задачата на честите му визити там. В същото време обаче малкия екран загуби много от знаковите си имена, само че и нае доста нови попълнения. В рамките на няколко месеца договорите си с Българска национална телевизия прекратиха говорителката Радина Червенова и проверяващата журналистка Валя Ахчиева.

В колектива на медията пък ненадейно се вляха нови имена като ветеранката от прогнозата на времето Христина Балинска, която изненадващо напусна Би Ти Ви след скандал с по-младите си колежки и отиде в Националната телевизия. Като нищо Милен да е идната изненада за феновете на Българска национална телевизия през новата 2020 година.

Припомняме, че Цветков е незает от повече от година и половина, откакто предаването му бе свалено от ефира на Нова тв. Хапливият публицист съумя да се закрепи финансово около локалните избори, когато снимаше интернет предаване с претендента за кметския пост в София на " Демократична България “ – арх. Борислав Игнатов. Спестяванията му обаче били пред изчерпване и към този момент надали щял да отклонява с лека ръка апетитните предложения за работа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР