Новата година е тук, а каталогът на Netflix определено има

...
Новата година е тук, а каталогът на Netflix определено има
Коментари Харесай

Ще гледаме историята на измамницата Анна Сорокин през февруари

Новата година е тук, а каталогът на Netflix несъмнено има какво да ни предложи. През февруари няма да ни бъде скучно, защото ни следва да забележим историята на добилата международна известност измамница Анна Сорокин, откраднала стотици хиляди долари под прикритието на подправена идентичност.

Макар медиите видимо да утихнаха по случая " Сорокин ", светът продължава да се вълнува от мистерията към подправената наследница. Съвсем скоро историята й ще бъде увековечена и на дребния екран.

„ Inventing Anna “ е лимитиран сериал от девет епизода от създателката на „ Анатомията на Грей “ и „ Бриджъртън “ Шонда Раймс. Продукцията е въодушевена от публикация в „ New York Magazine “ ( “How an Aspiring ‘It’ Girl Tricked New York’s Party People—and its Banks “) с създател Джесика Преслър, която е и продуцент.

Премиерата е планувана за 11 февруари и ще ни даде опция за един по-задълбочен взор към личността на подправения облик на богатата наследничка. Делото против Сорокин се трансформира в, откакто авторитетното издание " New York Magazine " направи публично притежание елементи от следствието против нея. Журналистическите материали описваха незаконни схеми, които мощно наподобяваха кино сюжети. С такива протовиречиви похвати Сорокин си е служила, с цел да убеди своите познати, близки другари, банкови институции и други, че е богата наследничка на немска фамилия и има обилни суми.



Между 2013 и 2017 Анна Сорокин се показва за заможна наследница на немски милиардер в Ню Йорк под името Анна Делви. Начинанието й е повече от сполучливо - рускинята съумява да пробие до най-богатите публични кръгове в Манхатън и да завърже връзка със заможни персони. Последствията от дейностите й въпреки всичко я застигат – тя влиза в пандиза, откакто е приета за отговорна по 8 обвинявания за обири в изключително огромни размери – 275 хиляди $. През февруари 2021 тя е пусната предварително поради положително държание.

Ролята й следва да изиграе двукратната носителка на „ Еми “ Джулия Гарнър, а това значи, че сигурно ще му хвърлим по едно око. А фрагментите от филмовия откъс ни подсказват, че ролята на Сорокин пасва като ръкавица на Гарнър. Освен върху следствието на изданието " New York Magazine ", следва да забележим и по какъв начин Сорокин чака правосъдния развой против нея. Трейлърът ни демонстрира животът на Анна Делви на върха, блестящия начин на живот и възхода на подправената идентичност, който е сладостен, само че малотраен.

„ Тя е въплъщение на всичко сбъркано в Америка “, се споделя в късото видео – нещо, което зоркото око на публицистите от „ New York Magazine “ от дълго време се забелязали и се пробват да опишат на света. Сериалът си слага за цел да покаже рояка от недостатъци, който съпътства актуалния свят, а обликът на Анна Сорокин като че ли е най-хубавият метод да бъдат посочени с пръст хората, които считат себе си за недосегаеми.

„ Коя, по дяволите, е Анна Делви? “ - безконечният въпрос при започване на филмовия откъс, който всички си задаваме. Като отговарящ отговор получаваме Джулия Гарнър в ролята на Делви с всички нужни атрибути на пълнокръвна измамница: необятна усмивка, слънчеви очила и несъмнено – дамска чанта, цялостна с пари.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР