Новата футболна екипировка на гранда Милан със сигурност се хареса

...
Новата футболна екипировка на гранда Милан със сигурност се хареса
Коментари Харесай

Феновете на Милан пощуряха по новите екипи, отчетен е космически ръст от 1700%

Новата футболна екипировка на гранда Милан сигурно се хареса на голяма част от последователите на " росонерите ". След като титулярната фланелка за сезон 2020/21 беше показана публично във вторник, почитателите нападнаха магазините, с цел да се снабдят с тениската на тима.

 Титулярният екип на Милан за сезон 2020/21 @@@
За миналите два дни беше регистриран растеж на продажите, възлизащ на 1700% спрямо предходния интервал преди години. Връщайки се 12 месеца обратно, изчисленията демонстрират, че същият брой фланелки, изкупени в този момент за два дни, са били продадени за първите три седмици след стартирането им на пазара през 2019 година.

 Титулярният екип на Милан за сезон 2020/21 @@@
Новата фланелка, показана и от суперзвездата Златан Ибрахимович, е въодушевена от архитектурата на Милано и съблазнява почитатели на тима с забавния си дизайн. Със сигурност огромна заслуга за интензивността на ентусиастите имат и мощните игри на " росонерите " след подновяването на Серия " А ". Момчетата на Пиоли записаха доста победи, измежду които и обрата от 0:2 до 4:2 над първенеца Ювентус.

Утре новата фланелка ще дебютира в мача на Милан против Каляри. Интересът към тениските е голям, въпреки и дуелът на следващия ден да е без аудитория по трибуните. Серия А 38 кръг, неделя 2 август  Милан 19:00предстои  Каляри
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР