Новата функция Smart Compose използва система за машинно обучениеSmart Compose

...
Новата функция Smart Compose използва система за машинно обучениеSmart Compose
Коментари Харесай

Gmail пише писма вместо потребителя

Новата функционалност Smart Compose употребява система за машинно образование

Smart Compose употребява система за машинно образование, с цел да сформира цели изречения, когато потребителят стартира да набира текст в Gmail

Гугъл разгласи нова функционалност в услугата за е-поща Gmail, наречена Smart Compose. Тя разрешава „ мъдро набиране на текст ” и доразвива „ умните отговори ” Smart Reply, стана ясно на конференцията за разработчици Гугъл I/O в Маунтин Вю, Калифорния.

Smart Compose употребява система за машинно образование, с цел да сформира цели изречения, когато потребителят стартира да набира текст. Технологията работи във фонов режим и разрешава да бъдат одобрявани или пренебрегнати нейните подсказвания.
още по тематиката
По подобен метод на потребителя не се постанова да трансформира нормалния си метод при сформиране на чернови на електронните писма. Функцията може да се ползва за цялата конструкция на имейлите, включително в приветствието, завършека и същинската част на писмото.

Гугъл ще стартира да внедрява Smart Compose в услугата Gmail още в околните седмици, тъй че скоро потребителите на е-пощата ще получат достъп до новата смарт функционалност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР