Новата функция следи разпространението на заразата в реално времеСмартфоните Xiaomi

...
Новата функция следи разпространението на заразата в реално времеСмартфоните Xiaomi
Коментари Харесай

Смартфоните Xiaomi информират за коронавируса

Новата функционалност следи разпространяването на болестта в действително време

Смартфоните Xiaomi ще дават настояща информация за вирусните епидемии
(снимка: Mi blog)

Китайският производител на смарт телефони Xiaomi уголемява функционалността на своите умни устройства, тъй че потребителите да бъдат осведомени за настоящи проблеми, с които се сблъскват хората по света.

Миналата година компанията добави в смарт телефоните си вести за трусове. Сега устройствата на Xiaomi се снабдиха с още една дарба – те ще уведомяват за разпространяването на вирусни инфекции, оповестяват китайски източници.
още по тематиката
По-специално, става въпрос за рисковия ковид 2019-nCoV, който избухна в Китай и даже взе жертви там, само че към този момент се популяризира и отвън територията на страната.

Смартфоните Xiaomi ще осведомят потребителите за вируса в действително време. За да получат сведения, потребителите би трябвало да попитат посредством гласовия помощник за зараза от пневмония в действително време или да изберат съответната икона в настрана меню, което се извиква с пробутване на пръст вдясно на екрана.

Коронавирусът 2019-nCoV беше засечен за първи път в Китай – в град Ухан, провинция Хубей. Но болестта към този момент се популяризира и в други страни, в това число Южна Корея, Съединени американски щати, Япония и Австралия.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР