Новата функция на браузъра е в процес на разработване от

...
Новата функция на браузъра е в процес на разработване от
Коментари Харесай

Chrome ще отваря мигновено затворени табове

Новата функционалност на браузъра е в развой на създаване от Гугъл

Браузърът Chrome ще улесни потребителите при отваряне на табове
(снимка: CC0 Public Domain)

Гугъл работи върху нова функционалност на своя браузър Chrome, която ще разреши на потребителите да отварят неотдавна затворени раздели (табове ) съвсем незабавно, заяви тематичният уебсайт 9to5Google.

В момента, при затваряне на таб в Chrome, данните в паметта се освобождават неотложно, с цел да се понижи натоварването на устройството. Вместо това тестовата функционалност ClosedTabCache разрешава на Chrome да „ замрази ” данните от табовете в специфичен кеш за малко време.

Така, в случай че потребителят реши да отвори още веднъж раздела няколко секунди след затварянето му, няма да е належащо всички данни да се презареждат изцяло и табът ще се отвори доста бързо.
още по тематиката
Очевидно ще минат най-малко няколко месеца преди новата функционалност за бързо отваряне на табове да бъде внедрена в приключена версия на браузъра, налична за всички консуматори.

Това е следващо усъвършенстване на Chrome, което ще го направи по-удобен за потребителите – неотдавна с се повиха информации, че Гугъл работи и за фрапантно понижаване на потреблението наизуст от браузъра.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР