Новата функция е активна за всички потребители, но има ограничение

...
Новата функция е активна за всички потребители, но има ограничение
Коментари Харесай

Ако Използвате Туитър Задължително Прочетете! Революционна Промяна Преобръща Всичко!

Новата функционалност е дейна за всички консуматори, само че има ограничаване за някои езици.

Удължаването на известията в обществената мрежа беше оповестено през вчерашния ден от компанията. Промяната ще засегне консуматори, публикуващи на повече от 40 езика.

Припомняме, в края на месец септември обществената мрежа стартира тестови интервал на известията с дължина от 280 признака. Тестът обхващаше дребна група от хора.

Според данни на Туитър през тестовия интервал единствено 5% от потребителите, имащи опция да пишат до 280 признака, са употребявали размер, по-голям от 140 признака. Само 2% от потребителите пък са разгласили известие с повече от 190 признака, написа нюз.бг.

От компанията изясняват, че увеличението на лимита цели потребителите да могат по-лесно да показват мислите си. " Как да натикаш всичките си мисли в един туит? Всички сме били там, това е изтезание ". Това написа в блога на Twitter продуктовият управител Илайджа Роузън през месец септември.

От компанията признават, че доста от потребителите може да изпитват носталгия по късите известия от 140 признака. Потребители пък показват, че това трансформира самата идеология на обществената мрежа - тя към този момент не е пространство за микроблогъри.

Бързо след смяната президентът на Съединени американски щати Донлад Тръмп, който е и един от най-известните и дейни консуматори на обществената мрежа, към този момент се възползва от новия размер на известията. По време на визитата си в Южна Корея Тръмп публукува няколко туита, които надвишаваха 200 признака.

Промяната обаче провокира и негативни реакции. Синът на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп-джуниър не реагира позитивно на по-големия формат, акцентирайки, че известията от 140 признака са форма на изкуство. Той предложи на компанията да ограничи потреблението на известията със повече от 140 признака до 1 обява дневно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР