Новата есенна мода е вдъхновена от класическите ученически униформи, които

...
Новата есенна мода е вдъхновена от класическите ученически униформи, които
Коментари Харесай

Като ученичка: 8 варианта да носиш модерното каре тази есен

Новата есенна мода е въодушевена от класическите училищен униформи, които сме виждали по филмите - карирана пола и бяла ризка. Ето за какво тази есен на всички места из магазините ще виждаме карето като главен принт, а най-хубавото е, че има десетки способи за носенето на тази наклонност.

Не е наложително да се ограничавате до карираната пола, в случай че желаете да бъдете в крайник с модата през новия сезон. Можете да включите карето в дрешника си под формата на риза, панталон, шал, а за какво не и рокля.

 жена мода Istock

Благодарение на фешън къщи като Кристиан Диор и Ив Сен Лоран, карето се трансформира от знак на шотландската просвета, в част от лицето на актуалната мода. Сега може да го забележим освен по стилните сцени, само че и на всички места из градските улици. То е идеалният аксесоар на есента и подхожда на множеството фигури.

Днес, въодушевени от учебната мода, ви демонстрираме по какъв начин да носите карето в своето всекидневие, без значение дали към момента сте в учебно заведение или пък желаете да го облечете в офиса.

Разгледайте галерията ни за доза фешън ентусиазъм!

Към галерията с визиите >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  5 фрази оръжия, с които детето ви да се пребори с издевателството в учебно заведение Обратно в час 5 фрази оръжия, с които детето ви да се пребори с издевателството в учебно заведение  Как да възпитаме децата, с цел да имат самочувствие Обратно в час Как да възпитаме децата, с цел да имат самочувствие  Принцеса Шарлот към този момент има прякор в учебно заведение, който доста ѝ подхожда! Обратно в час Принцеса Шарлот към този момент има прякор в учебно заведение, който доста ѝ подхожда! Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР