Новата екранна партньорка на Виктор Николаев, която ще седне на

...
Новата екранна партньорка на Виктор Николаев, която ще седне на
Коментари Харесай

Аделина Радева наследи Ани Цолова за сумата от...

Новата екранна партньорка на Виктор Николаев, която ще седне на стола на устатата Ани Цолова — Аделина Радева, е открадната от Българска национална телевизия против заплата от 8000 лв..

Доскоро журналистката бе водещ на публицистичното предаване „ Още от деня” на националната телевизия, само че от през днешния ден ще се изявява в Нова.

Според осведомени, Аделина получила оферта за рокада от шефката на дирекция „ Информация” Вяра Анкова. Само допреди 3 месеца брачната половинка на Томас Лафчис бе общоприет шеф на БНТ1, а от октомври е началник в частната телевизия, оповестява secret.bg.

Анкова имала утвърждението на Виктор Николаев, защото с Аделина си партнирали в утринния блок на Българска национална телевизия „ Денят започва” по БНТ1 от 2008 до 2010 година

Радева пък въобще не се поколебала дали да одобри, защото Анкова й предложила заплата от 8000 лева — сума, която надхвърляла близо три пъти предходното й заплащане.

Освен това не виждала повече вероятност за себе си в държавната телевизия. На всеки 3 месеца водещите на „ Здравей, България” получавали и бонуси, а сумите варирали според от рейтинга, който реализирали.

На мястото на Аделина пък застана програмният шеф на БНТ1 Емил Кошлуков, написа „ Уикенд “.

Дебютът си като ководеща в утринния блок на Нова телевизия Радева прави дружно с новите промени в „ Здравей, България”, които бяха подготвяни от управлението.

Николаев въобще не криел от сътрудниците си задоволството си от новата си екранна половинка. За разлика от властната Ани Цолова, която постоянно го прекъсваше в ефир, мачкаше самочувствието му и рядко му даваше думата, Аделина се държала надалеч по-професионално с сътрудника си, когато си партнирали в ефира на БНТ1 преди 7 години.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР