Новата екранна партньорка на Виктор Николаев, която ще седне на

...
Новата екранна партньорка на Виктор Николаев, която ще седне на
Коментари Харесай

8 бона на месец лапа Аделина, която запълни празното столче на Цолова в Нова

Новата екранна партньорка на Виктор Николаев, която ще седне на стола на устатата Ани Цолова – Аделина Радева, е открадната от Българска национална телевизия против 8000 лв. заплата. Доскоро журналистката бе водещ на публицистичното предаване „ Още от деня” на малкия екран майка, само че от 1 февруари ще се изявява в Нова.

Според осведомени Аделина получила оферта за рокада от шефката на дирекция „ Информация” Вяра Анкова. Само допреди 3 месеца брачната половинка на Томас Лафчис бе общоприет шеф на БНТ1, а от октомври е началник в частната телевизия, оповестява secret.bg.

Анкова имала утвърждението на Виктор Николаев, защото с Аделина си партнирали в утринния блок на Българска национална телевизия „ Денят започва” по БНТ1 от 2008 до 2010 година Радева пък въобще не се поколебала дали да одобри, защото Анкова й предложила заплата от 8000 лева – сума, която надхвърляла близо три пъти предходното й заплащане. Освен това не виждала повече вероятност за себе си в държавната телевизия. На всеки 3 месеца водещите на „ Здравей, България” получавали и бонуси, а сумите варирали според от рейтинга, който реализирали. На мястото на Аделина пък застана програмният шеф на БНТ1 Емил Кошлуков, написа „ Уикенд “. Дебютът си като ководеща в утринния блок на Нова телевизия Радева щяла да направи дружно с новите промени в „ Здравей, България”, които подготвяло управлението. Николаев въобще не криел от сътрудниците си задоволството си от новата си екранна половинка. За разлика от властната Ани Цолова, която постоянно го прекъсваше в ефир, мачкаше самочувствието му и рядко му даваше думата, Аделина се държала надалеч по-професионално с сътрудника си, когато си партнирали в ефира на БНТ1 преди 7 години.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР