Новата двойка, която се включи в най-вълнуващия социален експеримент Женени

...
Новата двойка, която се включи в най-вълнуващия социален експеримент Женени
Коментари Харесай

Интригуваща първа брачна нощ и напрегнат меден месец за новата двойка в Женени от пръв поглед

Новата двойка, която се включи в най-вълнуващия обществен опит " Женени от пръв взор “, се радва на дълга и завладяваща първа вечер като семейство, а връзките сред другите две двойки са по едно и също време хладни и горещи. 

След като споделиха " Да “ пред най-близките си хора, Юлия и Михаил стартират да се опознават и прекарват вълнуваща първа брачна нощ. Двамата съкратяват дистанцията и откриват доста общи неща между тях. След еуфорията от сватбеното празненство, новата младоженка доста бързо стартира да демонстрира недоволството си. Капризите на Юлия проличаха още при започване на медения им месец. Тя се намуси и съвсем се разплака от избраната  дестинация, от неприятното време и размера на стаята. Младата двойка изпита съществени усложнения при поръчването на храна, защото никой от двамата не приказва непознати езици. Въпреки напрегнатите обстановки и капризите на жена си, Михаил съумя да резервира успокоение и не спря да се усмихва. 

Докато Юлия и Михаил се сближават, в връзките на младото семейство на Ивана и Мерал се усеща отдалеченост. Динамичното всекидневие и професионалните задължения, свързани с новия музикален клип на Ивана, будят ревностни усеща в Мерал. Напрежението посред им взема превес в навечерието на най-романтичния празник, когато двамата поставят картите на масата и споделят най-големите си страхове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР