Новата дисциплина суперспринт няма да бъде включена в програмата на

...
Новата дисциплина суперспринт няма да бъде включена в програмата на
Коментари Харесай

Без суперспринт в Световната купа по биатлон през следващия сезон

Новата дисциплинираност суперспринт няма да бъде включена в програмата на последния стадий от Световната купа за сезон 2020/2021, оповестиха от Международния съюз по биатлон (ИБУ).

Последният кръг от Световната купа ще се състои в Холменколен (Норвегия) от 18 до 21 март 2021 година, а тази дисциплинираност беше включена в първичната стратегия. Суперспринтът в никакъв случай не се е провеждал в кръг от Световната купа, а дисциплината беше тествана предишния сезон в стартовете за Купата на ИБУ.

" Техническият комитет на ИБУ предложи няколко промени в разпоредбите на дисциплината суперспринт. Следователно ще се нуждаем от спомагателни проби в кръговете за Купата на ИБУ преди да го представим на " огромната сцена ". Следователно ще имаме обичаен заключителен стадий на Световната купа в Холменколен, който включва спринт, гонене и всеобщ старт ", се споделя в изказването на международната централа.

Суперспринтът се организира в два стадия. Първо е квалификацията, в която спортистите би трябвало да преодолеят три обиколки ски тичане и две стрелби. Първите 30 в подреждането се класират за финала, в които има пет обиколки и четири стрелби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР