Новата бременност бе много по-трудна за Беки от предишната. На

...
Новата бременност бе много по-трудна за Беки от предишната. На
Коментари Харесай

Появата Им Бе Изненада За Родителите И Лекарите. Но Днк-Анализът След Това Показа Нещо Невероятно!

Новата бременност бе доста по-трудна за Беки от предходната.

На бременната жена й бе мъчно да носи корема си, непрекъснато й се гадеше, а заран главата й се сцепваше от болежка! До първия ултразвук двамата съпрузи не си намираха място от безпокойствие, тъй като допускаха най-лошите разновидности. Въпреки това, проучването сложи всичко на мястото му!

Както се оказа, Беки се готвеше да роди повече от едно дете – не близнаци, а тризнаци! Такава изненада не очакваше нито тя, нито Лиъм.

В фамилията и на двамата в никакъв случай не бе имало нищо сходно, тъй че новината напряко изненада бъдещите родители. А в 31-вата седмица бременната жена усети приближаването на финала!

Лекарите трябваше да създадат незабавно цезарово сечение. Всяко едно от триото момченца се роди с тегло единствено 1,3 кг, тъй че първите шест седмици от живота си те прекараха в интензивното поделение. Въпреки това още от първите дни в болничното заведение и лекарите, и родителите на децата видяха една чудноватост …

Тризнаците нормално се разграничават един от различен, само че синовете на Беки и Лиъм изглеждаха съвсем идентични. Дори татко им и майка им едвам различаваха децата.

Резултатите от разбора на ДНК по предложение на лекарите изненадаха всички. Както се оказа, децата на двойката бяха еднояйчни тризнаци. Това е извънредно рядко измежду тризнаците!

Родителите, апропо, се научиха бързо да вършат разлика сред синовете си. Според Беки и Лиъм, те наподобяват еднообразно единствено в съня си. Характерът на тризначетата бил изцяло друг.

В допълнение, различен признак станали бенките сред веждите на децата. Един от синовете на двойката имал малко по-тъмно петънце от братята си. А различен от триото имал специфичен родилен белег на крайници си.

Едва ли Беки и Лиъм били възнамерявали с един удар да усилят фамилията си двойно. Младите родители в този момент ще могат единствено да мечтаят за успокоение. Както и да е, в този момент двойката е безусловно щастлива, а това е най-важното!

Източник: За жената
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР