Новата атака на Израел срещу Иран ни тласка по-близо до

...
Новата атака на Израел срещу Иран ни тласка по-близо до
Коментари Харесай

„Атаката на Израел срещу Иран ни доближава до ядрен холокост – дори Путин им казва да го охладят“

Новата офанзива на Израел против Иран ни тласка по-близо до Трета международна война и „ нуклеарен холокост “, предизвести специалист по защитата.

Напрежението нараства от ден на ден в Близкия изток, откакто Израел удари иранска военновъздушна база и нуклеарен обект покрай град Исфахан рано в петък сутринта. Това беше последната офанзива сред двете страни.

Иран изстреля стотици дронове, балистични ракети и крилати ракети против Израел на 13 април, като 99% се твърди, че са били прихванати от личната отбрана на Израел и в съгласуваност с водена от Съединени американски щати коалиция от сътрудници. Иран отмъсти, откакто Израел бомбардира иранското консулство в Дамаск на 1 април, убивайки седем членове на Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война. Високопоставен пълководец и неговият заместител бяха убити по време на нападението.

Това се случва, до момента в който спорът на Израел с Хамас продължава, оставяйки градовете в Газа в отломки и причинявайки филантропична рецесия. Професор Антъни Глийс, специалист по сигурн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР