Новата 2024 година вече чука на вратата ни. Когато наближава

...
Новата 2024 година вече чука на вратата ни. Когато наближава
Коментари Харесай

Конспиративна теория: Мощна магнитна буря спира електричеството на Земята в началото на 2024-а

Новата 2024 година към този момент чука на вратата ни. Когато наближава краят на годината нормално мнозина ги налягат мисли за изхвърчалите 12 месеца, извръщат поглеждат към това, което е било, и се замислят за това, което следва. Като част от тази наклонност всяка година екстрасенсите надзъртат в бъдещето, с цел да ни подскажат какво можем да чакаме от идващите 12 месеца.

Според тайни теории при започване на 2024 година електричеството в целия свят ще прекъсне. Апокалиптичният сюжет бил предсказан и от баба Ванга.

Клип, плъзнал в обществените мрежи споделя по какъв начин Оливър Даудън, който е заместник-министър ръководител на Обединеното кралство, е споделил на своите сънародници да се запасят със свещи и акумулатори, само че без да изпадат в суматоха. Властите в Швеция също били отправили сходно известие към нацията.

Причината за спиране на електрозахранването ще е мощна магнитна стихия, която се чака да избухне при започване на годината. На пръв взор това може да звучи като следващото слънчево изригване, само че то носи огромно зло за човечеството. Средствата за връзка са от витално значимо значение в днешно време. Ако те изчезнат и връзката сред хората ще се изпари, банковите тържища и фабриките ще спрат работа, а това ще докара до икономическа рецесия.

Освен предсказанието на пророчицата, коментирали под видеото споделят, че са го срещали и в " Откровението на Йоан ", написа " ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР