Novanight бе обявен за „Продукт на годината в категорията „Хранителна

...
Novanight бе обявен за „Продукт на годината в категорията „Хранителна
Коментари Харесай

Sanofi спечели световната награда за иновации „Продукт на годината” за Novanight

Novanight бе разгласен за „ Продукт на годината " в категорията „ Хранителна добавка за сън " в тазгодишното издание на едноименната интернационална премия за нововъведения в България.
Онлайн изследване, извършено при започване на 2019 година сочи, че 80% от участниците изпитват разстройства на съня, a това утежнява здравето и качеството им на живот. Данните демонстрират, че 50% от хората в никакъв случай не са лекувани, даже и да имат проблеми със съня, а 47% от европейците в никакъв случай не са обсъждали казуса със своя доктор. Сходни резултати сподели и Националният стрес тест ЛЕКА НОЩ, извършен в България през 2016 година, който сочи, че и 80% от българите не се наспиват добре.
Novanight е особено основан артикул от водача измежду новаторските фармацевтични компании Sanofi, който се бори с леки до умерени признаци на бодърствуване. Той е основан с помощта на научна работа, която се базира на най-честите проблеми със съня. Така са определени най-подходящите съставни елементи, които оптимално да им повлияят удобно и пациентите да преодолеят тези недоволства: калифорнийски мак и маточина - понижава събужданията през нощта; пасифлора - подкрепя възстановителния сън, мелатонин - улеснява заспиването. Съчетани с витамин В6, който способства за естественото действие на нервната система, способства за естествената психическа функционалност и способства за понижаване на умората и изтощението.
„ Това е голямо самопризнание за екипа на Sanofi България, защото успяхме да наложим Novanight измежду водещите в своята категория още през първите няколко месеца от лансирането на пазара и то при сериозна конкуренция. Ефективността на нашите артикули, потребителската задоволеност и нововъведенията, в които не стопираме да влагаме, са в в основата на нашия триумф. " - сподели Валентина Белчева, Маркетинг управител на поделение „ Продукти без лекарско наставление " за Централна и Югоизточна Европа на Sanofi при приемането на премията.



„ Продукт на годината " е най-голямата международна премия за нововъведения в продуктите и услугите, гласувана от потребителите. Тя се осъществя в 40 страни за да насочи потребителите към най-хубавите артикули на пазара и да награди производителите за осъществените нововъведения.
Претенденти за премиите са артикули, стартирани на българския пазар през последните 18 месеца, а спечелилият се дефинира само от потребителския избор, заверен, посредством национално представително изследване на Nielsen Bulgaria измежду над 2000 българи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР