Новакът Витоша (Бистрица) все още не познава вкуса на победата

...
Новакът Витоша (Бистрица) все още не познава вкуса на победата
Коментари Харесай

Витоша се надява на първа победа

Новакът Витоша (Бистрица) към момента не познава усета на успеха в Първа професионална лига и след 8 изиграни кръга има единствено 1 извоювана точка. Днес отборът на Костадин Ангелов приема Пирин (Благоевград) и се надява най-сетне да се зарадва на цялостен триумф. Задачата пред “тигрите” обаче не е по никакъв начин лесна, тъй като техният противник играе успешно на непознат терен от началото на сезона. “Орлетата” изгубиха единствено едно от досегашните си 4 гостувания, като даже извоюваха тъждество на терена на първенеца Лудогорец.

Витоша ще е без контузения си голмайстор Григор Долапчиев, а в негово неявяване офанзивата ще водят Стефан Христов и Даниел Пеев. С контузия е и опитният Четин Садула.

Пирин ще атакува в столицата с Радослав Кирилов и Станислав Костов. Димитър Благов и Анти Рениа пък ще работят по двата фланга. В предишния кръг благоевградчани разгромиха с 5:0 Локомотив (Пловдив) и са с нараснало самочувствие. При триумф, “орлетата” могат да се изкачат в горната половина на таблицата.

Първа професионална лига - 9 кръг:

ВИТОША (БИСТРИЦА) - ПИРИН (БЛАГОЕВГРАД)

Вероятни сформира:

ВИТОША (4-4-2): М. Иванов; Гьонов, Мутафчийски, Върбанов, Гочев; Отофе, Лазаров, Кочилов, Цанков; Д. Пеев, С. Христов
Старши треньор: К. Ангелов
ПИРИН (4-4-2): Макенджиев; Башлиев, Сандев, С. Николов, Попев; Рения, Суда, А. Костадинов, Благов; С. Костов, Р. Кирилов
Старши треньор: М. Радуканов

СЪДИЯ: Неделчо Гаджалов
СТАДИОН: “Витоша ", Бистрица
НАЧАЛО: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР