Новакът в Серия “А” Монца стяга повече от амбициозна селекция

...
Новакът в Серия “А” Монца стяга повече от амбициозна селекция
Коментари Харесай

Монца стяга ударен тандем - Икарди и Дибала

Новакът в Серия “А” Монца стяга повече от амбициозна селекция за новия сезон. Отборът на българския национал Валентин Антов към този момент се укрепи с Андреа Ранокия от Интер и Алесио Краньо и Андреа Карбони от Каляри, само че проектите са напълно скоро в отбора да дебаркират едно или две попълнения със звезден статут.

Според известния публицист Джанлука Ди Марцио спортният шеф на Монца Адриано Галиани работи за привличането на Мауро Икарди и е водил диалози със брачната половинка на аржентинския нападател Уанда Нара, която е и негов персонален сътрудник. Икарди вкара единствено 4 гола в Лига 1 през предишния сезон и Пари Сен Жермен търси способи да се освободи от него.

Още по-любопитното е, че Монца се пробва да вземе и Пауло Дибала. Бившият нападател на Ювентус е свободен сътрудник след приключването на контракта си с “бианконерите”. Очакваше се той да премине в Интер, само че договарянията сред двете страни зациклиха и Галиани е подготвен да се възползва.

Сред другите трансферни цели на Монца са бранителите Каан Айхан от Саосуоло и Оскар Мингеса от Барселона, за който са водени предварителни диалози.

Както е известно, притежател на Монца е дългогодишния необут на Милан Силвио Берлускони.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР