Новакът в Първа лига Царско село започна лятната подготовка за

...
Новакът в Първа лига Царско село започна лятната подготовка за
Коментари Харесай

Царско село ще се готви в домашни условия

Новакът в Първа лига Царско село стартира лятната подготовка за историческото си първо присъединяване в родния футболен хайлайф. Старши треньорът Никола Спасов започва работа с 16 футболисти и съобщи пред " Дарик ", че отборът търси попълнения на всички постове.
Наставникът също по този начин взе отношение във връзка слуховете, че „ царете” договарят с изгонения капитан на Черно море Георги Илиев. Спасов беше безапелационен, че информациите по отношение на 38-годишния български национал не дават отговор на истината.
В първото занятие на Царско село се включиха двама нови играчи – досегашният вратар на Ботев Пловдив Иван Чворович и нападателя на Монтана Сергей Георгиев. Пробен интервал ще изкара бразилецът Густаво Роса. 27-годишният защитник идва като свободен сътрудник, като не е играл футбол от май 2018 година, когато приключи по взаимно единодушие контракта си с Хайдук Сплит.
Никола Спасов акцентира, че на този от клуба са се насочили най-вече към чужденци на трансферния пазар. Той добави за няколко диалози с родни играчи, на които обаче – по неговите думи – Царско село не се е сторила задоволително атрактивна дестинация.

Подготовката на „ царете” ще се организира напълно на клубната база и ще включва 5 контроли. За 4 от тях противниците са ясни: Струмска Слава, Спартак Плевен, против Хебър в Пазарджик и на 3 юли Ботев Пловдив идва на клубната база за представянето на тима.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР