Новакът в елита на Русия Сочи дебне за нападателя на

...
Новакът в елита на Русия Сочи дебне за нападателя на
Коментари Харесай

Руски новак готви оферта за Али Соу

Новакът в елита на Русия Сочи дебне за нападателя на ЦСКА-София Али Соу, разкриха от мениджърските среди. Тимът, който за първи път в късата си история ще играе измежду най-силните тимове в Русия, на този стадий към момента не е подхванал решителни дейности за закупуването на Соу. Гамбиецът е един от няколкото разновидността за нов нападател на отбора. Ако се стигне до трансфер, Али ще се трансформира в следващия таран продаден от " алените " в границите на 1 година. Преди него клубът завоюва солидни трансферни суми от Фернандо Каранга и Мауридес.

Самият Али Соу пък разгласи, че тимът е подготвен за идните мачове в Лига Европа и родното състезание. " Подготвихме се добре в последите дни. Всичко мина сполучливо. Готови сме за Лига Европа и за българското състезание ", разгласи Соу пред " Дарик ".

" В последните дни бяхме доста съсредоточени към нашата подготовка и не знам доста за Титоград. Във форма сме. Работим върху завършващия му удар и се надявам да вкарам повече голове през новия сезон ", добави той.

" В тима ни има доста качествени състезатели, хора с лидерски качества. Няма да се отрази неналичието на напусналите и контузените. Готови сме за Титоград ", приключи гамбиецът.
 Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР