Новакът Сочи се наложи с 2:0 над Урал в среща

...
Новакът Сочи се наложи с 2:0 над Урал в среща
Коментари Харесай

Хичо сменен при загуба на Урал

Новакът Сочи се наложи с 2:0 над Урал в среща от 21-ия кръг на съветската Премиер лига. Андрей Мостовой и Кирил Зайка означиха попаденията за домакините, които остават последни в класирането, само че с действителни шансове да се спасят от изпадане.

Николай Димитров беше титуляр за Урал и игра до 75-ата минута, когато вместо него се появи Рафал Аугустиняк. Българинът хвърли много сили, само че тимът му не сътвори съвсем никакви голови положения и закономерно загуби.

Още в първите минути футболистите на Сочи притиснаха противника и за Ярослав Годзюр имаше много работа. След следващия корнер Мостовой от близко откри резултата в 35-ата минута, а в края на полувремето някогашният халф на Литекс и ЦСКА Петрус Бумал даде прекрасен пас към Андрей Егоричев, само че той не съумя да преодолее Сослан Джанаев.

В средата на втората част домакините удвоиха преднината си с попадение на привлечения неотдавна Кирил Зайка. Последва напън на Урал, само че дебютиралият за отбора Дмитрий Ефремов пропусна да върне интригата.

Конец матча и победа 2:0!#СочиУрал #8Марта pic.twitter.com/F7fD5zuuRu
— Футбольный клуб «Сочи» (@pfcsochi) 8 март 2020 година Урал записва първа загуба в последните 6 кръга и заема 9-о място в класирането с 25 точки, колкото имат още Спартак (Москва) и Уфа.

Сочи е с 18 точки - две по-малко от Рубин и Ахмат.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 21 кръг, неделя 8 март  Сочи 2:0краен резулат  Урал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР