Новакът победи с 3:1 в първия мач от пролетния дял

...
Новакът победи с 3:1 в първия мач от пролетния дял
Коментари Харесай

Сезонът в Русия се поднови с обрат на дъното

Новакът победи с 3:1 в първия мач от пролетния дял в съветската Премиер лига. Тимът от Волгоград направи цялостен поврат против " вълците ", които цяла зима не знаеха дали ще продължат присъединяване си в РПЛ, или клубът ще прекрати съществуването си.

Мачът се игра в Саранск, където Тамбов приема противниците си през сезона. Символичните домакини поведоха в 41-ата минута с гол на Артьом Архипов. Атаката се разви по левия фланг с пробива на, а бранителите на Ротор изпуснаха Архипов и той откри резултата.
След почивката обстановката на терена радикално се промени. В 54-ата минута си вкара автогол, а в 58-ата изведе Ротор напред. Аржентинецът беше прецизен с глава след центриране на резервата.

В 66-ата минута влезе рисково в наказателното поле, само че стреля в навън. Третият гол обаче не закъсня, а негов създател стана Кипиани в 71-ата минута с добавка след избавяне на.
Това е трета поредна победа за Ротор. Отборът беше на дъното при започване на сезона, само че последователно стабилизира представянето си и към този момент е 13-и със 17 точки.

Тамбов остана финален с с 13 точки, колкото има и. " Вълците " нямат победа от 18 октомври, когато надделяха точно Ротор.

Премиер Лига 20 кръг, петък 26 февруари  ФК Тамбов 1:3краен резулат  Ротор Волгоград
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР